Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Live streaming - Ny kamera?

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Har under ca 1 år pysslat med AODTV (AODTV on USTREAM: Swedish dubstep collective brining you the filth of the underground! Please use our irc chat, you can use the web interface here: http...) som är en dj show som sänds varje måndag via ustream.

Vi kommer nu att gå ifrån ustream och göra "vår egen grej" och då är det läge att byta ut den 7 år gamla sony dv kameran.

Idag använder jag mig av FW för att i realtid skicka video till datorn, men dem nya kamerorna på marknaden saknar DV ingångar. (i alla fall dem som ligger under 10 000)

Behöver då tips på en videokamera som kan passa just detta.

Om ni måste ha en kamera med DV-FW-ut så måste ni ha en kamera med DV-FW-ut. That's it. Ska ni mata datorn med annat (analogt-svideo, komponent,etc) så måste ni köpa ett videokort till datorn - internt eller externt. Steget upp från DV/FW är ISD, men det kostar pengar - både på kamerasida och videokort för datorn.
För er slår inget att köra som ni kört - DV-FW. Hitta en bra beggad kamera om det inte finns någon ny med DV-FW. Det ni absolut ska tänka på är att lämna 4:3-träsket och börja köra 16:9 - that's the real shit. Panasonic-kameror - även konsumentDV-kameror - hade något dom kallade "squeze" - det gav en anamorf 16:9 ut även på DV-FW.

1
Bevaka tråden