Mobiltelefonens intrång i webbvärlden har inte gått obemärkt förbi på Blocket. Via Blockets appar och mobila sajt är Blocket en av de största och mest använda mobila kanalerna i Sverige, med över 130 miljoner sidvisningar i veckan!

Om rollen
Det går bra och vi behöver nu stärka upp vårt härliga gäng med ytterligare en iOS-utvecklare. Mobilteamet består i dag av 8 personer, varav 4 av oss jobbar specifikt med iOS.

Som utvecklare på Blockets appar får du erfarenhet av att jobba med extremt många engagerade användare. Små kodmissar kan snabbt eskalera till enorma krasch-buggar där betyget droppar på play store. Det är upp till dig och teamet att tackla detta med stabil kodstandard och/eller beta/stageade releaser. Våra appar är några av de mest använda i Sverige och därför en mycket spännande produkt att jobba med.

Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av mobilutveckling. App-utveckling är ditt intresse så med största sannolikhet har du gjort egna appar på din fritid också. Du är en riktig lagspelare och vill jobba teamorienterat. Vårt fokus ligger på att skapa en trygg arbetsplats där du kan känna dig som hemma och göra det du är bäst på, tillsammans med fantastiska kollegor.

Vidare har du:
- Goda erfarenheter av iOS-utveckling både för iPhone och iPad
- Bred kunskap inom utveckling och är riktigt vass på Objective-C och Xcode
- Varit delaktig i utvecklingen av minst en AppStore-publicerad applikation
- Viljan att utvecklas. Eftersom Blocket använder en egenutvecklad plattform så tycker du om att lära dig nytt och jobba nära dina kollegor och du drivs av nya utmaningar
- Kunskaper i både svenska och engelska

Har du även Swift-kunskaper är det meriterande.

Varför Blocket?
Förutom att Blocket är en av Sveriges bästa arbetsplatser och en av Sveriges mest välbesökta site, så är vi ett teknikbolag som erbjuder en innovativ, entreprenöriell och avslappnad miljö. Utöver det så erbjuder vi våra anställda generösa förmåner såsom sjukvårdsförsäkring, SATS-kort, naprapat och roliga in-house aktiviteter där du får utrymme att utveckla dina egna projekt såsom "Hack Days".

Bli en av oss
Vill du jobba med din hobby tillsammans med likasinnade kollegor - tveka inte att söka denna tjänst redan idag!

Ansökan: https://express.candarine.com/campaign/url/fo...