Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

CES 2017 - nu blir även hårborsten smart

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Det som hittills orsakat högst ögonbryn på CES är inte avancerad säkerhet eller förstärkt verklighet. Istället är det den smarta hårborsten.

Läs hela artikeln här

Undra hur ofta den kommer säga att bara du använder den här och den här produkten från L'Oreal så kommer ditt hår bli/må mycket bättre.

Ursprungligen av Sledde:

Undra hur ofta den kommer säga att bara du använder den här och den här produkten från L'Oreal så kommer ditt hår bli/må mycket bättre.

Eftersom det är Nokia/Withings så misstänker jag att det blir 2ggr/sekund. Withings har tyvärr gått samma väg som MicroSoft, och i viss mån även Apple, nämligen den som innebär att en känner sig som en hamnat i en försäljningskanal. Det fanns en tid då det handlade om att en produkt bara skulle fungera, typ att när en vill veta sin vikt, ja då ställer en sig på vågen och får veta vad en väger. Inte att det finns en klocka att köpa. Det är som när en får en uppdatering av operativt och den innebär? Ja att det dyker upp ett erbjudande om att installera typ Pokemon. På en dator med dubbla Xeon och Nvidia Tesla!!! [Ja, jag vet att en del av det går att stänga ner i Win10]

1
Bevaka tråden