Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Stellan Freij

Stellan Freij

Medlem
  • Plats helsingborg
  • Sysselsättning Jag letar inte efter kompisar. Jag har redan alla man kan önska sig. Kan dock ha glömt några ;)
  • Registrerad 2012-02-20
  • Senast aktiv 2021-06-14
  • Antal inlägg 51

Foruminlägg

De senaste inläggen Stellan Freij har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Sir N.:

Storleken på Mini är perfekt. Äntligen kan jag hantera telefonen med enhandsfattning igen. Nu när jag vant mig med Minin fattar jag inte hur jag kunde gå runt med en halv iPad i fickan. Min jobb-XR känns verkligen klumpig när jag behöver använda den.

Kan bara hålla med, sjukt nöjd med allt, förlåter till och med batteritiden!

Ursprungligen av garda:

Typ samma kanaler som Telenor Bas men då får man HBO för 50 :- mer

Om man bortser från TV3

Ursprungligen av garda:

Och Telia har Telia Play…

Helt rätt. Men dom är ganska dyra jämfört eller missade jag något?

Men den stora frågan är ju (för mig): är tjänsten bra? Ersätter den tex
Telia linjärt?

Ursprungligen av iTiger:

Precis som vanligt så har vi alla olika preferenser om nya och gamla funktioner inom iOS. Efter ett år med Android så har jag saknat valmöjligheterna som det OS:et erbjuder och tar med glädje emot iOS 14.

Men.... jävla Apple! ... av någon idiotisk anledning så kommer man inte fritt kunna lägga widgets och appar var man vill på hemskärmen. De kommer som förut att lägga sig i prydlig ordning uppe till vänster och fylla på.

Jag vill ha en widget längst upp och några få appar nere. Jag gillar när min hemskärm är "ren" och vill t ex kunna se bakgrundsbilden. Ibland.

Exakt så!

Ursprungligen av westerlu77:

Tröttsamt att Telias play aldrig verkar funka när det är dags för betauppdateringar. Det har varit samma dom senaste typ 2 åren.

Kan bara hålla med... har en iPad Pro som jag vill installera 14 på ?

Ursprungligen av zinned:

Så är det alltid, inget konstigt.

Det var mest förtydligande till övriga i tråden som siade om problem med försvårande...

App Library kommer jag att älska... lika enkelt att hitta som att söka i ?

Kan ju berätta att direkt när man klickat igenom välkommen osv efter installationen så ser det exakt likadant ut som innan uppdateringen... jag säger det igen: exakt likadant ut... sen kan man ändra om man vill

Ursprungligen av Zeugma:

Apple Pay, också?

Dold text:

I wish

Länsförsäkringars app fungerar ??

Ingen som har Länsförsäkringar app och betan installerad?

Den här iOS betan lockar mycket

Edit: hialös

Det här experimentet spårade ur fullständigt! Det slutade med att jag och min son mer eller mindre i panik körde till annan stad för att få byta tillbaka till iPhone. Hade viss förhoppning om att android 10 skulle göra upplevelsen mer intressant men ack vad jag bedrog mig där... inte ens att jag lyckades lura till mig en plats i betan (plats 4 av 350) fick mig att bli imponerad. Det kom en uppdatering! Inte ens rcs imponerade... det enda jag kommer sakna är nog aod, always on display.

I bilen hem med vars en iPhone 11 röd och Apple Watch säger sonen (som har varit arg på sin one+ 6t varje dag i 10 månader): nu känner jag mig hel igen

Ursprungligen av Cribe:

På vilken enhet? Är sugen på att testa tvOS men använder mest Telia Play så det måste funka ?

Första iPad Pro

Väntar spänt på om Telia play fungerar på betan... nån som har möjlighet att testa?

Edit: testat och fungerar

Senast redigerat 2019-06-25 06:22
Ursprungligen av ekloev:

För det första, tack för de uppskattande orden om artikeln, det är kommentarer som dessa som gör det ruskigt kul att sätta samman artiklar som dessa. Tack! <3

Ja det är onekligen vissa saker som blir knepiga vid övergång mellan IOS och Android om man levt i Apples ekosystem ett tag (nu önskar jag att jag hade skrivit den här guiden innan du gjorde övergången ), och jag kan hålla med om det du skriver om skillnaderna mellan systemen. Men skärmdumpar, det kan du ju ta på Android också, eller missuppfattar jag dig nu?

Jag blir väldigt nyfiken på vad det är som gör att du kommer köra på din Mate 20 Pro i ett år och inte en minut längre Blir även nyfiken till varför du bestämde dig för att köra det här experimentet med ett år på "den mörka sidan", personlig utmaning?

Anledning 1: Mobbad av diverse löst folk i snart 10 år att vara fanboy (gissa om dom ska få lida under detta året).
2: Har ett visst intresse för teknikens under (på 3 veckor har dom varit få)
3: Kostnaden (oviktig egentligen men finns i bakhuvudet 499 mot 349)
4: Alltid kul att prova något nytt
5: Personlig jämförelse/utmaning (utmaningen är nog svårast just nu då jag tydligen måste tillåta och eller neka saker till förbannelse)
6: Tycker att iOS har varit segt i uppdateringar (på gott och ont) få nyheter i förhållande till hur viktigt stabilitet och användarupplevelsen har varit. iOS känns rätt .old nu och har gjort så för mig rätt länge.

Min ”mate” har bestämt sig för att sabba kvaliten på screenshots så fort jag skickar dom (ny sms/mms app har dock förbättrat det en aning).
Att använda kameran i app för sms/mms (saknar iMessage sjukt mycket... sååå överlägset) är en sann prövning då man inte ens kan zooma (mållös).
Öppenheten (jämfört med apples låsta iOS) upplever jag både befriande och förbannande, fantastiskt att kunna byta standard app att sköta tex sms eller telefon men precis lika dumt då det dräller av skitappar.

Det kan bli en kärlek som växer fram men jag tvivlar starkt på det... men om ett år är det fritt att byta med telenor change igen