Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
johan dansk

johan dansk

Medlem
  • Sysselsättning dansk. med råge.
  • Registrerad 2002-09-09
  • Senast aktiv 2007-11-29
  • Antal inlägg 1728

Foruminlägg

De senaste inläggen johan dansk har skrivit i forumet.

Som utvecklare är det jag ser mest fram emot, det att DTrace är portat till OSX, otroligt användbart även om man inte jobber i obj-c/cocoa.

Som vanlig användare är det väl inget speciellt, utan alla de små förbättringar og nyheter tillsammans

SSHKeychain

med det andre menade jag att jag har satt upp mitt shell (fish, men går fint att mecka till med bash/zsh/etc) till att tab-complete från min ~/.ssh/known_hosts.

"ssh (ett par bokstaver)<tab>" + sshkeychain

du tränger inget stöd fra operatören för att kunna lira med GPS'en, men dataöverföring (eller vad de nu kaller det) måste du iaf ha, nått som de flesta kontantkort väl egentligen har

hmm, min fixar plötsligt inte att koppla samman nummer som ringer med personer i adressboken min, när det ringer nån dvs.

Andra som upplever liknande?

Den enda som jag inte gillar med N95 är att den känns ordentlig plastig, om detta ska vara nokias "show-off" telefon en stund framöver, hadde det ju hjälpt om den känns aningen mer exklusiv första gången man tar i den. Det och så konstruktions felet som finns på en hel den exemplarer med att luckan vippar lite (relativt enkelt att fixa, men slarvigt ändå)

Bortsett från det, och ett par UI detaljer jag saknar från sonyericsson, gillar jag verkligen min N95.

Citat:

Kartorna till gpsén laddas ner efterhand vilket gör att mobilräkningen sticker iväg snabbt.

lasta ner nokia maploader och lägg in från området du bor i, då går det bara åt någa kilobytes (för guiderna)

Jag installerar antingen direkt från N95's browser, eller flytter över dom via bluetooth. funkar fint

yep, du må ha iSync pluginet som Rickard länkar till. Verkar funka fint med min N95, förutom att den klagar på att synkningen avbrotts när den är klar (till trots för att den synkade fint; alla kontakter/kalendar/etc finns på mobilen)

Ursprungligen av stevenD:

Frågan är ju hur bra mergen funkar. Om man sitter och jobbar med samma metod men med olika saker. Nån håller på lite med felhanteringen och nån annan håller på med beräkning.

Bättre att spenderer ett par minuter på att fixa konflikter vid merge jämnfört med att få spader för att ens kollegor är på semester, eller deras dator krashades eller att man måste fixa något annat i samma fil ASAP. Jag hadde bara frustrationer när jag jobbade ett ställe med VisualSourceSafe en gång i tiden..

Komunicera med dina kollegor i stället för att låsa filer vid utcheckning utav scm. Dét är den bästa lösningen.

stöd och stöd. Är ju egentligen en motsvarig funktionalitet.

ZFS har konceptet om en "pool", som är en samling med diskar. I denna pool skapar man då sina filsystem, filsystemet behöver inte veta något om storleken på poolen (som man kan lägga till diskar i), utan bara om sina egna egenskaper (storlek/quota etc).

httperf är ännu ett

du får nog bättre respons om du användar ett annat namn och signatur än en "konkurerande" sida, eller åtminstonde tonar ner reklamen lite.

just saying..