Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Stefan

Stefan

Medlem
  • Registrerad 2002-08-21
  • Senast aktiv 2015-11-09
  • Antal inlägg 412

Foruminlägg

De senaste inläggen Stefan har skrivit i forumet.

Kom hem från jobbet, bytte HDMI ingång, funka. Ärendet avslutat.

Nu blev jag orolig. Min tv är en samsung d8000 från 2011. Verkar ju konstig att det inte skulle funka med en 4 år gammal tv. Jag har tyvärr ingen annan TV att prova på i hemmet.

Netflix appen i teven funkar. Netflix appen i ps4 funkar. Ska prova reseta, byta sladd ja allt när jag kommer hem från jobbet.

Annars får jag väl sälja den.

Känns oroväckande att jag verkar vara ensam med detta problem. Ska ominstallera apparna och prova igen när jag kommer hem från jobbet.

Fungerar Netflix och Hbo på era apple tv 4? När jag väljer att titta på något i Netflix, hbo så får jag ingen bild (den laddar sen blir skärmen svart), bara subtitles och ljudet spelas upp. SVT play fungerar, plex, youtube.

Fick en cd med gratis samplingar och lite annat smått och gott när jag köpte tidningen Studio. Jag matade in cdn och kopierad en mapp med samplingar från cdn till skrivbordet. Problemet visade sig när jag skulle byta namn på mappen då jag fick följande meddelande "Du har inte tillräcklig behörighet för att byta namn på objektet" trots att jag är admin. När jag försökte ta bort mappen så frågade finder efter mitt lösenord (precis som när man ska installera ett program). Dum som jag är skrev jag in mitt lösenord och får då följande meddelande "Åtgärden kunde inte slutföras eftersom ett eller flera objekt inte kunde hittas. (felkod -43)"

Mappen är ej låst.

Hur svårt ska det vara att få bort en satans mapp!!?

Mitt os är leopard

Detta räddade Safari från räven kan jag säga. Hej då firefox!

"Adressbar" vad ska man med den till?

Alla fina animationer som OSX bjuder på när man minimerar fönster, öppnar dashboard ect började rycka/hacka efter att jag hade installerat och startat Firefox. Det enda sättet för att få tillbaka flytet var att reboota datorn och ge fan i att starta firefox.

Nu kör jag Safari, Logic 8, Iphoto, Itunes, Photobooth, Ical, VLC och Imovie samtidigt och alla animationer flyter perfekt. Jag menar, alla dessa program ihop måste väl dra mer datorkraft än enbart firefox?

Imac 24"
2.4 c2d
1gb RAM

Fungerar program för Tiger felfritt i Leopard, eller måste man uppdatera och ha sig?

Nu köper jag en Imac fanimej.

Jag stör mig som fan på det!

"I princip alla här särskriver"

Troll.

Du kan också prova att spela in din mix i tex Soundforge eller något annat inspelningsprogram samtidigt som du spelar upp låten i Logic.

Har du provat att summera via ljudkortet? Stereo ut och sen spela in på en stereokanal i Logic.