Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Leftrustle

Leftrustle

Medlem
  • Plats Umeå
  • Registrerad 2003-09-15
  • Senast aktiv 2014-02-12
  • Antal inlägg 4024

Foruminlägg

De senaste inläggen Leftrustle har skrivit i forumet.

Den här tråden bevisar vad Grubers rykten sa, "polarizing"

Tim: "You are absolutely going to love iOS 7."
Someone from the crowd shouts: "I love you!"
Tim: "Thank you."

Hm...

Äntligen snabbgenväg till flight-mode och annat. Äntligen, I say.

Mac Pro, kuben på steroider och crack. Herregud.

Står i en uppdatering på Engadget att Forstall tvingades bort, då han vägrade skriva under den publika ursäkten kring de nya kartorna, utan istället blev Tim Cook tvungen att skriva under.

Nåväl, detta drabbar ingen fattig så...

Ursprungligen av stile:

Tack. Det ser onekligen riktigt bra ut tycker jag.

HBO har även en nordisk webbplats, det är bara en startsida nu men den kommer nog igång i samband med att tjänsten lanseras.

Edit: På den nordiska sidan står också att man kan se avsnitten direkt efter premiären i USA, det tolkar jag som någon timme? Det har tidigare nämnts en dag men det verkar som att det går snabbare än så.

På Twitter har de tidigare svarat att det kommer textat några timmar efter amerikansk sändning. Blir så jäkla bra.

Ursprungligen av breather:

Om jag zoomar in (i den nya kartappen) på t.ex Lycksele eller Umeå så blir bilderna gråa. Det är inte så om jag zoomar in på Stockholm eller Malmö. Är det så för er andra också?

När du tagit ett område med svartvitt, ta fram baksidan av kartan och välj "Rapportera problem", sen problem med satellitbild. Tillräckligt många som gör så så kanske det förändras. Svartvitt och dålig upplösning som i Umeå är katastrof. Sämre bilder över Stockholm också tycker jag.

Irriterande; inte ens i version 6 kan jag välja vart jag ska skapa en ny kontakt. Bara förvalda kontot tillåts. Sen kan man inte flytta kontakter mellan konton när de väl skapats. Mycket irriterande!

Förstår inte poängen att öppna upp för politik i synnerhet, och delvis inte för Hackintosh. Trots byte till 99mac kommer vi uppenbarligen närmare 70mac och 30flashback.

Alla skriker yttrandefrihet nu för tiden, men detta har ingeting med det att göra. Detta är regler för ett forum man själv valt att gå med i, passar inte reglerna kan man dra åt fanders. Vilket jag gör nu, då detta uppenbarligen inte ska vara ett mac-forum längre utan ett allmänt forum. Natagligen för att maximera profit.

Att det ska diskuteras politik på alla jävla ställen....

Nåväl, kul att någon är glad.

Ursprungligen av Zimmerman:

Apple föll för trycket och har alltså nyst lite om en detalj i sin roadmap (MacPro-detaljen). Det har hänt förr, men det är ovanligt - mycket ovanligt.
Jag tror att resultatet kommer att bli fenomenalt - MacPro2013 kommer inte bara att vara sanslöst vacker och smart, den kommer säkert att ha en del nytänk också. Å andra sidan kan man ju inte göra så mycket med ett desktop-monster - för min del kan den se ut som den gör nu - en MacPro har jag ändå aldrig synlig :-D. Kul blir det i alla fall.

Noterbart är att de i stort sett alltid gör så för deras Pro-kunder; en eftergift i deras hemlighetsmakeri de måste göra för att behålla det segmentet, som även om de inte tjänar stora pengar på är prestigemässigt väldigt viktigt.

Hur är det med VIP-mail, funkar det mot alla mailkonton eller bara iCloud?

Man inser att tiden går alldeles för jävla fort när man läser att Magsafe kom för 6 år sen... My god.

I övrigt konstigt att de går tillbaka till att ha sladden rakt in i MagSafe-kontakten, var inte detta en beryktad felkälla med trasiga kablar som följd?

Ursprungligen av keptang:

Den heter iaf 6.0.

Ok, men ändock; enda textmässiga jag sett är för att testa Airplay mot den, inget annat nytt.

Ursprungligen av what:

Det är svårt att hitta några nyheter som skriver vad som är nytt kring iOS 6 versionen till ATV som utvecklare fick ta del av.

Jag har haft AppleTV sedan den första släpptes och har nu både ATV2 och ATV3 och därmed också testat all gränssnitt som de har släppt den med och visst det är en trevlig pryl men det känns som om den skulle kunna klara att göra så mycket mer!

Är besviken att det inte kommer mer konkreta saker kopplat till denna.

Uppfattar det som att det inte är iOS 6 asom släppts till ATV, utan bara en ny version av iOS 5 som ger stöd för nya Airplay.