Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
patrik_j

patrik_j

Medlem
  • Registrerad 2004-11-24
  • Senast aktiv 2012-03-13
  • Antal inlägg 14

Foruminlägg

De senaste inläggen patrik_j har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Capeman:

Det har varit events på hösten de senaste åren som visat upp nya iPodar. "Speedbumpade" iMacs har de inga events för.

Stämmer Hade för mig att Macbook Pro Unibody släpptes på hösten men kanske misstar mig. Tycker ändå det känns som vi har en förhållandevis uppdaterad lineup? Blir väl kanske Airen som uppdateras härnäst?

Ursprungligen av Homy:

De har haft den här strategin ganska länge nu.

Trodde till en början att det berodde på Steves frånvaro från Apple, men nu börjar det bli en trend... Vad jag kan minnas brukar det väl vara ett större event under hösten? Frågan är vad som kommer presenteras då?

Intressant att Apple lanserar dessa förhållandevis stora uppdateringar utan något event... Kanske är det en ny marknadsföringsstrategi eller så kanske vi kan hoppas på någon ny revolutionerande produkt framöver? Kanske OS 11?

Ja, fast vad jag menar är att man på det här viset får telefonen utan något abonnemang, även om den som sagt fortfarande är låst till telia.

Om man vill köpa iPhone utan bindningstid verkar man bara behöva en vän som:

1. Har Telia abonnemang idag med mer än tre månader kvar på bindningstiden.

2. Inte har intresse av iPhone i övrigt.

"Om du har mer än 3 månaders bindningstid kommer du att kunna köpa en iPhone 3G till följande pris (med bibehållen bindningstid):
iPhone 3G 8 GB: 4695 kr
iPhone 3G 16 GB: 5495 kr "

Eller tänker jag fel?

Isf är det ju bara att teckna ett eget tillsvidare abonnemang och invänta en unlocker?

Är det inte dags för trådlös USB snart? Kanske vore intressant för en extern dvd-brännare. Måste ju iofs ha ström, men alternativet är ju batteri eller möjlighet att köra ström hemma och usb-sladd på resande fot?

Har varit sugen på en ny ultraportabel sedan jag köpte min PBG4 15" för ett gäng år sedan. Då behövde jag skärmytan och valde bort 12" men idag vore en riktigt liten bärbar underbart att bära runt på!

Anmäl till Apple på en gång. Har liknande problem på min PowerBook emmelanåt, oftast om den är kall efter en tur i väskan. Kände att det inte var nåt jätteproblem då jag har en bt-mus vid sidan av.
Bestämde mig för att anmälda det till Apple nån månad innan garantitidens slut, men då ansåg de att det var jag som gjort någon skada på datorn och att felet inte funnits från början.

Ett tips är att "anmäla" alla defekter som finns när du fått datorn, även om du inte vill laga det på en gång.

//Patrik

Det är inga problem att använda sig av flera iPods. Se bara till att avmarkera synknigsfunktionen...

frågan är bara... kan en sån här spelare leva upp till namnet iPod. minin hade jag inga problem med, då den hade samma funktioner, fasst mindre storlek. men denna borde enligt mig heta nåt i stil med iShuffle.

i och med detta har iPod förlorat allt vad namnet kännetecknar! tråkigt men sant...

han kanske vill ha en per genre musik han lyssnar på?

blir ju några st iofs

såg att webhallen har rabatterade koss-lurar nu... 149spänn är ju ett rätt schysst pris.

http://www.webhallen.com/prod.php?id=24085

tänkte köpa dem för att se om jag kan uppskatta in-ear över huvud taget. är det en bra idé? eller skiljer det sig väldigt mellan denna lågbudgetlur och de dyrare i passform m.m.?
kan ju även prova att modda dem med apoteket-kitet. har ett par sånna hörselskydd liggandes o skräpar här hemma ändå...

beställde min under mellandagarna förra året... tog ca. 2-3 veckor, så man hinner få ett rejält sug efter den under tiden. är ju en massa röda dagar då också, samt att man fick gratis gravering på baksidan. Två saker som säkert drog ut på leveranstiden...

Jag lägger skivnamnet under artiser och låt/artistnamn under låtnamn. Jag bläddrar alltid i artistlistan och får på så vis samlingsalbumen på en och samma plats. Har nästan bara hela album och det ser konstigt ut med en artist som bara har ett spår =/

1