Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Logitech Circle 2 – en mångsidig smart kamera för övervakning

För den som vill hålla koll på sitt hem finns det flera kameror att välja mellan. Logitechs alternativ Circle 2 visar sig vara mycket mångsidig.

Sammanfattning

Logitech Circle 2 visade sig leva upp till mina förväntningar med bravur. Det är en liten och smidig kamera som är lätt att komma igång med. Mycket skönt att samma modell fungerar både ut och inne, och att det finns flera olika fästen.

Appen är lättanvänd och bjuder på lagom funktioner för den som vill hålla ett extra öga på hemmet under tiden som man är hemifrån. Circle 2 tar automatiskt bort alla minuter där inget alls har hänt och visar dig bara de "intressanta" bitarna. Med prenumerationsplanen Circle Safe erbjuds ytterligare funktionalitet så som en månads videohistorik och personavkänning. För många räcker säkert gratisplanen med 24 timmars historik alldeles utmärkt.

Homekit-stödet som kom nyligen tackar jag också för. Hoppas att Apple gör det möjligt för Logitech att lägga till också den trådlösa kameran i framtiden.

Namn
Circle 2
Tillverkare
Logitech
Funktioner
Hemövervakningskamera som fungerar både ute och inne med många typer av fästen.

Fördelar

+ Snygg kamera
+ Lättanvänd
+ Mångsidig

Nackdelar

− Circle Safe kostar per kamera

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.