Nest släpper dörrkameran Hello

Nest presenterar nu nya produkten Hello, en videodörrklocka som bland annat kan känna igen ansikten.

Nest lanserade nyligen ett antal av sina produkter här i Sverige. Det ger oss gott hopp om att också få hit deras senaste produkt, videodörrkameran Hello.

Hello låter dig se vem som ringer på och kan känna av när det är en person vid dörren, och även lära sig känna igen ansikten. Enheten spelar in HD-video i bildformatet 4:3 och ser i 160 grader. Hello har en mikrofon-knapp, en högtalare, en ljusring och en statuslampa. Den kopplas till din telefon via Bluetooth LE. Enligt Nest kan du se personen som ringer på från huvud till tå.

För dig med små barn som inte vill få dem väckta av ringklockan finns ett särskilt läge för det. Om någon kommer till dörren under tiden får du en notis till din telefon. Det finns också en funktion som låter dig se vilka som varit framme vid din dörr de senaste dagarna. Enheten har också en lampa undertill som lyser upp för att välkomna dig hem.

Något pris avslöjar Nest inte än, och vi får vänta på Hello till nästa år. Någon gång under det första kvartalet kommer den börja säljas, då förhoppningsvis även på den svenska marknaden via den svenska återförsäljaren.

Kommentarer
5 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.