Nest släpper dörrkameran Hello

Nest presenterar nu nya produkten Hello, en videodörrklocka som bland annat kan känna igen ansikten.

Nest lanserade nyligen ett antal av sina produkter här i Sverige. Det ger oss gott hopp om att också få hit deras senaste produkt, videodörrkameran Hello.

Hello låter dig se vem som ringer på och kan känna av när det är en person vid dörren, och även lära sig känna igen ansikten. Enheten spelar in HD-video i bildformatet 4:3 och ser i 160 grader. Hello har en mikrofon-knapp, en högtalare, en ljusring och en statuslampa. Den kopplas till din telefon via Bluetooth LE. Enligt Nest kan du se personen som ringer på från huvud till tå.

För dig med små barn som inte vill få dem väckta av ringklockan finns ett särskilt läge för det. Om någon kommer till dörren under tiden får du en notis till din telefon. Det finns också en funktion som låter dig se vilka som varit framme vid din dörr de senaste dagarna. Enheten har också en lampa undertill som lyser upp för att välkomna dig hem.

Något pris avslöjar Nest inte än, och vi får vänta på Hello till nästa år. Någon gång under det första kvartalet kommer den börja säljas, då förhoppningsvis även på den svenska marknaden via den svenska återförsäljaren.

Kommentarer
5 svar

Huawei lyckas inte imponera med sin surfplatta Mediapad M5, trots hyfsade funktioner och prestanda. Upplevelsen är för oputsad och priset högre än konkurrenten Ipad.

Här kommer ett finfint litet tips på hur du kan ta bättre bilder med Apples inbygga kamera-app i IOS. Med några enkla tryck kan du ställa in fokus och exponering själv innan du tar bilden – vi visar dig hur.

Med abonnemanget Youtube Premium slipper du reklamen på videotjänsten och hos Youtube Music får du tillgång till bland annat spellistor med musikvideos.

Tack till Cappachino för detta #nyhetstips!

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

Idag inleds fotbolls-VM med en match mellan värdlandet Ryssland och Saudiarabien. För Iphone-användare finns Siri här för att svara på frågor.