IOS 11.0.1 ute nu

Apple har släppt första uppdateringen av IOS 11. Den nya uppdateringen innehåller buggfixar och andra förbättringar.

Den 19 september släppte Apple en skarp version av IOS 11. Sedan dess har flera användare rapporterat att deras telefoner och surfplattor blivit avsevärt långsammare efter att de uppdaterat till IOS 11. Det har även varit en del problem med appar som Facebook Messenger och reducerad batteritid.

Nu har Apple släppt den första uppdateringen av IOS 11 som innehåller buggfixar och allmän optimering.

Har du uppdaterat till IOS 11 än? Har du upplevt några problem med uppdateringen?

Kommentarer
46 svar

Apple, Google och Amazon... alla vill göra högtalaren till ditt smarta hem. Men Sonos ligger bra till, tack vare snygga produkter som låter bra och funkar tillsammans med annat. Räcker det för att bli vinnaren?

Kontaktlösa mobilbetalningar är bara början, för tack vare sakernas internet kan snart kylskåpet, bilen och kläderna betala själva. Ida har träffat Christina Lind, Sverigechef på Visa för att prata om framtidens betalningar och hur de påverkar oss kunder.

Dags för nytt avsnitt av podden. Det här avsnittet handlar om Sonos, Homepod och Google Home, om Lightning-kontakten och om mobilsurfandet som vara ökar och ökar.

USA har rivit upp sin princip om nätneutralitet, men låt oss kämpa för att behålla den i Sverige. Youtube-profilen CGP Grey förklarar varför det är en bra idé.

Oneplus har släppt en uppdatering till mobiltelefonen Oneplus 6, som åtgärdar den säkerhetslucka som försatte data i fara.

Valve gör ett nytt försök med sin IOS-app som ger möjligheten att strömma Steam-spel från en dator till en Iphone eller Ipad.