IOS 11.0.1 ute nu

Apple har släppt första uppdateringen av IOS 11. Den nya uppdateringen innehåller buggfixar och andra förbättringar.

Den 19 september släppte Apple en skarp version av IOS 11. Sedan dess har flera användare rapporterat att deras telefoner och surfplattor blivit avsevärt långsammare efter att de uppdaterat till IOS 11. Det har även varit en del problem med appar som Facebook Messenger och reducerad batteritid.

Nu har Apple släppt den första uppdateringen av IOS 11 som innehåller buggfixar och allmän optimering.

Har du uppdaterat till IOS 11 än? Har du upplevt några problem med uppdateringen?

Kommentarer
46 svar

Ring Video Doorbell 2 är en dörrklocka med inbyggd kamera. Via en app får du full koll på vad som händer vid ytterdörren – utan att behöva resa dig från soffan, eller för den delen ens vara hemma. 99 har testat.

Domen innebär att Telia ska betala kassettskatt för Iphone-modeller från 2009 och framåt, vilket kan leda till dyrare telefoner.

Som en julklapp till bokälskare ger Apple bort flera klassiska romaner som ljudböcker, inlästa av kända skådespelare och komiker.

Googles röstassistent nöjer sig inte med att informera om försenade flyg; nu börjar den digitala hjälpredan också förutse förseningar och meddela om dessa.

Bakåt-knappen i webbläsare kan luras genom att webbplatser lägger till falsk historik som skickar användaren åt fel håll, men nu jobbar Chrome på en lösning för allas trevnad.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?