Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Häng med när 99 livesänder Google-eventet i kväll

I kväll klockan 18.00 är det dags för nästa stora teknikevent och
99-redaktionen täcker härligheten live med en stunds försnack.

Under fjolårets Google-event i oktober bjöds vi på en hel del intressanta nyheter. Den stora kioskvältar-presentationen var tveklöst Googles första egendesignade telefoner, Pixel och Pixel XL, som dessvärre inte letat sig till svensk mark.

Utöver detta presenterades även den smarta högtalaren Google Home och ett allmänt fokus på hur företagets smarta AI-assistenter ska förbättra det digitala vardagslivet på alla möjliga sätt. Allt från uppspelning av media till röststyrning av din mobila enhet ska nu skötas via Googles smarta AI-tjänster.

Här presenterades även den 4K-kapabla mediaströmmaren Chromecast Ultra som så klart bemästrade färgsprakande färgåtergivning via HDR-stöd, och den kan likt övriga presenterade produkter kommunicera via den smarta hemmaroutern Google Wifi.

Inför årets event förväntar vi oss något liknande. Att
Pixel 2 och Pixel 2 XL ska visas upp är väl mer eller mindre givet, och sannolikt kommer de läckta produktbilderna visa sig stämma till punkt och pricka.

Rykten gör även gällande att en mer kompakt variant av den smarta högtalaren kommer presenteras med namnet Google Home mini, och det är nog ingen högoddsare att förbättrade AI-tjänster kommer presenteras i någon form.

99-redaktionen kommer att livesända eventet från 17.40 med ett 20 minuter långt försnack där vi gästas av SweClockers-redaktören Kenneth Lindqvist. Själva eventet inleds klockan 18.00, vi hoppas att ni är med oss då!

Vilka produkter tror du att Google kommer visa upp under eventet?
Sitter du och tålmodigt väntar på Pixel 2-telefonerna eller har du redan bestämt dig för Apples eller Samsungs senaste dyrgripar?

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.