Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple har inte glömt Mac Mini – uppdatering kommer

Det har nu gått tre år sedan Apple uppdaterade sin Mac Mini – är hoppet ute? Nej, enligt ett mejl från Tim Cook är Mac Mini en viktig del av Apples framtid.

Den nuvarande Mac Mini-modellen introducerades i oktober 2014, vilket nu är tre långa år sedan. Många har börjat undra om Apple alls har någon framtidsplan för sin minsta – och billigaste – stationära dator. Tim Cook bekräftar nu i ett mejl till en kund att modellen inte är dödsdömd. Utan att gå in på några detaljer svarar Cook att Mac Mini är en viktig del i Apples produktlinje framåt.

"Krar,
Jag är glad att du älskar Mac Mini. Det för vi också. Våra kunder har hittat så många kreativa och intressantan användningsområden för Mac Mini. Just nu är det inte dags att berätta några detaljer, men i våra planer är Mac Mini en viktig del av vår produktlinje framåt.

Vänligen,
Tim"

Berätta gärna i kommentarerna vad du använder din Mac Mini till idag (om du har en) och vad du skulle vilja använda en ny uppdaterad modell till!

Kommentarer
19 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.