Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Ipad begåvas med smalare skärmkanter och Face ID

I likhet med Iphone X gör ryktet gällande att nästa generations Ipad även den kan tänkas få smalare skärmkanter och Face ID.

Bloomberg säger sig genom källor på Apple ha fått veta att nästa generations Ipad kommer att sakna hemknapp såväl som att den kommer ha stöd för tekniken Face ID. På samma vis som sin kusin Iphone X skulle det då innebära att plattan begåvas med smalare skärmkanter än tidigare iterationer.

Troligen rör det sig i första hand om Ipad Pro, men detta skulle innebära en av de större designförändringarna produktserien fått sedan dess ursprungliga släpp på marknaden i 2010.

Om Apple fortsätter hålla samma takt i uppdateringen av Ipad Pro så kommer vi säkerligen få vänta till andra halvan av 2018 innan vi får se om ryktena stämmer.

Källa: Bloomberg

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.