Rykte: Ipad begåvas med smalare skärmkanter och Face ID

I likhet med Iphone X gör ryktet gällande att nästa generations Ipad även den kan tänkas få smalare skärmkanter och Face ID.

Bloomberg säger sig genom källor på Apple ha fått veta att nästa generations Ipad kommer att sakna hemknapp såväl som att den kommer ha stöd för tekniken Face ID. På samma vis som sin kusin Iphone X skulle det då innebära att plattan begåvas med smalare skärmkanter än tidigare iterationer.

Troligen rör det sig i första hand om Ipad Pro, men detta skulle innebära en av de större designförändringarna produktserien fått sedan dess ursprungliga släpp på marknaden i 2010.

Om Apple fortsätter hålla samma takt i uppdateringen av Ipad Pro så kommer vi säkerligen få vänta till andra halvan av 2018 innan vi får se om ryktena stämmer.

Källa: Bloomberg

Kommentarer
7 svar

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.

Googles systerbolag Verily har tagit fram en artificiell intelligens som kan identifiera om en patient kan drabbas av hjärt- och kärlsjukdomar genom att analysera patientens ögonbotten.