Rykte: Ipad begåvas med smalare skärmkanter och Face ID

I likhet med Iphone X gör ryktet gällande att nästa generations Ipad även den kan tänkas få smalare skärmkanter och Face ID.

Bloomberg säger sig genom källor på Apple ha fått veta att nästa generations Ipad kommer att sakna hemknapp såväl som att den kommer ha stöd för tekniken Face ID. På samma vis som sin kusin Iphone X skulle det då innebära att plattan begåvas med smalare skärmkanter än tidigare iterationer.

Troligen rör det sig i första hand om Ipad Pro, men detta skulle innebära en av de större designförändringarna produktserien fått sedan dess ursprungliga släpp på marknaden i 2010.

Om Apple fortsätter hålla samma takt i uppdateringen av Ipad Pro så kommer vi säkerligen få vänta till andra halvan av 2018 innan vi får se om ryktena stämmer.

Källa: Bloomberg

Kommentarer
7 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.