Rykte: Ipad begåvas med smalare skärmkanter och Face ID

I likhet med Iphone X gör ryktet gällande att nästa generations Ipad även den kan tänkas få smalare skärmkanter och Face ID.

Bloomberg säger sig genom källor på Apple ha fått veta att nästa generations Ipad kommer att sakna hemknapp såväl som att den kommer ha stöd för tekniken Face ID. På samma vis som sin kusin Iphone X skulle det då innebära att plattan begåvas med smalare skärmkanter än tidigare iterationer.

Troligen rör det sig i första hand om Ipad Pro, men detta skulle innebära en av de större designförändringarna produktserien fått sedan dess ursprungliga släpp på marknaden i 2010.

Om Apple fortsätter hålla samma takt i uppdateringen av Ipad Pro så kommer vi säkerligen få vänta till andra halvan av 2018 innan vi får se om ryktena stämmer.

Källa: Bloomberg

Kommentarer
7 svar

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.