Rykte: Ipad begåvas med smalare skärmkanter och Face ID

I likhet med Iphone X gör ryktet gällande att nästa generations Ipad även den kan tänkas få smalare skärmkanter och Face ID.

Bloomberg säger sig genom källor på Apple ha fått veta att nästa generations Ipad kommer att sakna hemknapp såväl som att den kommer ha stöd för tekniken Face ID. På samma vis som sin kusin Iphone X skulle det då innebära att plattan begåvas med smalare skärmkanter än tidigare iterationer.

Troligen rör det sig i första hand om Ipad Pro, men detta skulle innebära en av de större designförändringarna produktserien fått sedan dess ursprungliga släpp på marknaden i 2010.

Om Apple fortsätter hålla samma takt i uppdateringen av Ipad Pro så kommer vi säkerligen få vänta till andra halvan av 2018 innan vi får se om ryktena stämmer.

Källa: Bloomberg

Kommentarer
7 svar

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.