Homepod kommer först nästa år

Apples smarta högtalare Homepod kommer inte att börja säljas i år, företaget meddelar att de skjuter upp lanseringen till början av 2018.

Apple visade upp sin smarta högtalare Homepod i juni och satte säljstarten till slutet av 2017. Nu meddelar företaget att säljstarten skjuts upp till den första delen av 2018.

"Vi ser fram emot att låta människor uppleva Homepod, Apples genombrott inom trådlösa högtalare för hemmet, men vi behöver lite mer tid innan den är klar för våra kunder. Vi börjar leveranserna i USA, Storbritannien och Australien i början av 2018."

Homepod är Apples första högtalare sedan Ipod Hi-Fi som såldes 2007 och ett år framåt. Homepod spelar musik trådlöst från Apple Music via Wifi, eller från exempelvis IOS-enheter i närheten via Airplay. Högtalaren har också röstassistenten Siri inbyggd.

Ser du fram emot att kunna köpa en Homepod? Berätta gärna i kommentarerna.

Källa: 9to5mac

Läs mer

Apple presenterar högtalaren Homepod (nyhet, 2017-06-05)
Tim Cook pratar om Homepod (nyhet, 2017-06-09)

Kommentarer
31 svar

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.

Swype var länge ett populärt tangentbordsalterantiv för Android, och hittade också in i App Store, men nu meddelar utvecklarna att det inte kommer några fler uppdateringar.