Homepod kommer först nästa år

Apples smarta högtalare Homepod kommer inte att börja säljas i år, företaget meddelar att de skjuter upp lanseringen till början av 2018.

Apple visade upp sin smarta högtalare Homepod i juni och satte säljstarten till slutet av 2017. Nu meddelar företaget att säljstarten skjuts upp till den första delen av 2018.

"Vi ser fram emot att låta människor uppleva Homepod, Apples genombrott inom trådlösa högtalare för hemmet, men vi behöver lite mer tid innan den är klar för våra kunder. Vi börjar leveranserna i USA, Storbritannien och Australien i början av 2018."

Homepod är Apples första högtalare sedan Ipod Hi-Fi som såldes 2007 och ett år framåt. Homepod spelar musik trådlöst från Apple Music via Wifi, eller från exempelvis IOS-enheter i närheten via Airplay. Högtalaren har också röstassistenten Siri inbyggd.

Ser du fram emot att kunna köpa en Homepod? Berätta gärna i kommentarerna.

Källa: 9to5mac

Läs mer

Apple presenterar högtalaren Homepod (nyhet, 2017-06-05)
Tim Cook pratar om Homepod (nyhet, 2017-06-09)

Kommentarer
31 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.