Homepod kommer först nästa år

Apples smarta högtalare Homepod kommer inte att börja säljas i år, företaget meddelar att de skjuter upp lanseringen till början av 2018.

Apple visade upp sin smarta högtalare Homepod i juni och satte säljstarten till slutet av 2017. Nu meddelar företaget att säljstarten skjuts upp till den första delen av 2018.

"Vi ser fram emot att låta människor uppleva Homepod, Apples genombrott inom trådlösa högtalare för hemmet, men vi behöver lite mer tid innan den är klar för våra kunder. Vi börjar leveranserna i USA, Storbritannien och Australien i början av 2018."

Homepod är Apples första högtalare sedan Ipod Hi-Fi som såldes 2007 och ett år framåt. Homepod spelar musik trådlöst från Apple Music via Wifi, eller från exempelvis IOS-enheter i närheten via Airplay. Högtalaren har också röstassistenten Siri inbyggd.

Ser du fram emot att kunna köpa en Homepod? Berätta gärna i kommentarerna.

Källa: 9to5mac

Läs mer

Apple presenterar högtalaren Homepod (nyhet, 2017-06-05)
Tim Cook pratar om Homepod (nyhet, 2017-06-09)

Kommentarer
31 svar

Längtar du efter en portabel och vattentålig högtalare med inbyggt smart röstassistent, då är det förmodligen JBL Link 20 du behöver.

Specialversionen av Oneplus 6T får ett Mclaren-inspirerat utseende, 10 gigabyte primärminne och extra snabb snabbladdning. 99 närvarar vid lanseringseventet utanför London.

Svenska betaltjänsten Klarna får nu stöd för Apple Pay. Det betyder i praktiken att även de som har banker och betalkort som inte har stöd kan använda Apple Pay genom Klarna.

Inför lanseringen av Mate 20 Pro skröt Huawei att företagets Kirin 980-processor skulle vara betydligt snabbare än konkurrenten Apples A12 Bionic-processor. Nu har telefonerna gått en match mot varandra.

Google Plus är Facebook-utmanaren som kom av sig, och efter att ännu mer data läckt kommer nu tjänsten att stänga ned redan i april.

Kommer du ihåg Infinity Blade-spelen som ofta visades upp på Apples presentationer som exempel på vad som var tekniskt möjligt på IOS? Epic har nu tagit bort dem från App Store.