Homepod kommer först nästa år

Apples smarta högtalare Homepod kommer inte att börja säljas i år, företaget meddelar att de skjuter upp lanseringen till början av 2018.

Apple visade upp sin smarta högtalare Homepod i juni och satte säljstarten till slutet av 2017. Nu meddelar företaget att säljstarten skjuts upp till den första delen av 2018.

"Vi ser fram emot att låta människor uppleva Homepod, Apples genombrott inom trådlösa högtalare för hemmet, men vi behöver lite mer tid innan den är klar för våra kunder. Vi börjar leveranserna i USA, Storbritannien och Australien i början av 2018."

Homepod är Apples första högtalare sedan Ipod Hi-Fi som såldes 2007 och ett år framåt. Homepod spelar musik trådlöst från Apple Music via Wifi, eller från exempelvis IOS-enheter i närheten via Airplay. Högtalaren har också röstassistenten Siri inbyggd.

Ser du fram emot att kunna köpa en Homepod? Berätta gärna i kommentarerna.

Källa: 9to5mac

Läs mer

Apple presenterar högtalaren Homepod (nyhet, 2017-06-05)
Tim Cook pratar om Homepod (nyhet, 2017-06-09)

Kommentarer
31 svar

Det må bara midsommar idag och troligen regnar det bara därför – men för att du ska vara redo för resten av sommarens soliga dagar kommer här en repris på hur du enkelt bygger ihop din egen utomhusbiograf.

Den nya appen erbjuder ett snyggt men funktionsmässigt avskalat gränssnitt för den som vill ha sitt podd-lyssnande i snyggt paketerat format.

Den här veckan ställer vi frågor om marknadsföringsfraser eller slogans, både gamla klassiker och mer moderna varianter. Hur många rätt får du?

Steget mot att etablera en enhetlig standard för digitala nycklar till bilar har nu fattats i en grupp som bland annat innefattar Apple, BMW och Samsung.

Se upp i inkorgen! Säkerhetsföretaget Avanan varnar för en typ av bedrägeriförsök som med hjälp av budskap dolda med textstorleken noll tar sig förbi dina skräppostfilter.

Tack till nikka för detta #nyhetstips!

Så här med semestertider på gång för många lyfter vi fram några tips för att undvika att gå i nättrollens fällor. Viktigt att tänka på sinnesfriden och att koppla av. Känn dig fri att också använda tipsen tillbaka i vardagen sedan.