Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Star Wars-utgåvan av Oneplus 5T kommer till Sverige

Om du råkar vara Star Wars-fantast och ännu inte investerat i den nysläppta Oneplus 5T kommer du snart få ett ännu bättre alternativ.

Det lär vara få som missat att den senaste delen i Star Wars-sagan, The Last Jedi, har premiär nästa vecka. Disney är minst sagt sugna på att inte en kotte ska missa detta faktum, och utöver diverse pr-arbete av traditionell karaktär har de även licensierat ut Star Wars till diverse teknikprodukter. Först ut var Nvidia med specialutformade grafikkort, och nästa företag i ordningen är Oneplus.

Den nyligen lanserade Oneplus 5T imponerade på oss i vårt test, där vi kallade den höstens mest intressanta mobil. Om du funderar på att investera i denna telefon och är Star Wars-fantast bör du hålla i plånboken till den 14 december, dagen efter den nya Star Wars-filmen The Last Jedi har premiär. Då blir nämligen en Star Wars-utgåva av Oneplus 5T tillgänglig för försäljning i Norden.

Till skillnad från standardmodellen, som endast finns tillgänglig i nattsvart färgalternativ, ståtar Star Wars-utgåvan med en vit bakgrund som går i linje med Stormtruppernas rustning, och telefonen har även en förinstallerad bakgrund som pryds av imperiets fotsoldater. På telefonens baksida visas otippat nog Star Wars-logotypen och notis-reglaget på telefonens övre vänstra sida går här i vinröd färg.

Om detta låter tilltalande för dig gör du alltså rätt i att hålla ögonen öppna på Oneplus webbutik den 14 december.

Vårt test av Oneplus 5T

Hela texten: Läs Andreas test av Oneplus 5T

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.