Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Snapdragon 845 ser dagens ljus

Efterträdaren till populära Snapdragon 835 presenteras med de sedvanliga förbättringarna. Årets krets utvecklas tillsammans med Samsung, som också tillverkar den.

Tidigare i veckan tillkännagav kretstillverkaren Qualcomm nästa generations systemkrets i Snapdragonserien. Kretsar från serien är populära val hos många telefontillverkare och och i regel finns senaste iterationen hos företagens flaggskepp.

Enligt Qualcomm har fokus för denna krets bland annat varit artificiell intelligens och förstärkt verklighet. De uppger att den ska prestera tre gånger bättre när det kommer till artificiell intelligens och leverera högre prestanda med upp till 25 procent. Som vanligt ska kretsen dessutom var mer energieffektiv än föregående generation.

Något anmärkningsvärt för årets krets är att Qualcomm använder modifierade kärnor istället för standardkärnorna som är vanligast att tillverkarna använder. Vinsten sägs vara lägre värmeutveckling, lägre energiåtgång och bättre kompatibilitet med större kretsar. Kretsen baseras på 10-nanometers tillverkningsteknik från Samsung och kommer att finnas tillgängliga till 2018 års flaggskepp.

Huruvida Samsungs egna telefoner kommer ha förtur till kretsen finns det ingen information om ännu, men med tanke på att Galaxy S8-familjen fick förtur till föregångaren Snapdragon 835 är det väl ingen högoddsare att efterföljaren går samma öde till mötes när Samsung både utvecklar och tillverkar.

Källa: Qualcomm

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.