Det blir lättare att följa trådar på Twitter

Nyligen utökade Twitter maxantalet tecken för en tweet och nu gör tjänsten det även lättare att hänga med i och följa trådar.

En stor del av konceptet kring Twitter är att formulera sig kort. Länge hade tjänsten 140 tecken som maxgräns i en tweet. I höstas utökade de dock antalet tecken till 280. Nu är det dags för nästa nyhet, Twitter rullar ut en funktion som ska göra det lättare att hålla reda på och följa trådar.

Numera går det att trycka på en ”visa denna tråd”-knapp i form av ett litet plustecken. Funktionen kommer löpande att rulla ut till Android och IOS under de kommande veckorna.

Läs mer om Twitter:

Källa: Twitter

Kommentarer
2 svar

Flärptrenden för mobiltelefoner ser ut att hålla i sig även nästa säsong, och kinesiska Oppo presenterar nu den minsta flärpen någonsin på sin nya mobil F9.

Googles digitala röstassistent lär sig svenska idag, först i mobilen och senare i år även i högtalaren Google Home.

Förra veckan bjöd Samsung på en rad nya produkter, och Andreas är nu tillbaka i Sverige efter utflykten till eventet Galaxy Unpacked. Här är alla nyheter därifrån!

Apple har tagit bort funktionen för gruppsamtal i Facetime från den senaste betaversionen av IOS 12, och funktionen kommer först nästa år.

Easy Mesh är en ny standard som ska låta routrar från olika tillverkare bilda mesh-nätverk tillsammans, och nu har den första produkten som stöder Easy Mesh nåt marknaden.

Det börjar bli dags för Apple att släppa en ny version av sina populära trådlösa hörlurar, och vi undrar vad du skulle vilja se i ett par uppdaterade Airpods?