Det blir lättare att följa trådar på Twitter

Nyligen utökade Twitter maxantalet tecken för en tweet och nu gör tjänsten det även lättare att hänga med i och följa trådar.

En stor del av konceptet kring Twitter är att formulera sig kort. Länge hade tjänsten 140 tecken som maxgräns i en tweet. I höstas utökade de dock antalet tecken till 280. Nu är det dags för nästa nyhet, Twitter rullar ut en funktion som ska göra det lättare att hålla reda på och följa trådar.

Numera går det att trycka på en ”visa denna tråd”-knapp i form av ett litet plustecken. Funktionen kommer löpande att rulla ut till Android och IOS under de kommande veckorna.

Läs mer om Twitter:

Källa: Twitter

Kommentarer
2 svar

Amazon har kopplat ett stadigt grepp om den amerikanska marknaden för smarta högtalare, men konkurrensen är stenhård.

När du ska byta en sprucken skärm på din Iphone är det viktigt att det går fort. Nu får auktoriserade serviceverkstäder möjlighet att byta glaset på en timme, direkt på plats.

Nya renderingar visar upp hur Apples nästa generation av Ipad Pro kan komma att se ut. Apple förväntas visa upp de nya enheterna den 30 oktober.

Ett hemligt dokument avslöjar nu vad Android-tillverkarna får betala för att ha Play Store förinstallerad, och det blir dyrt. Men rabatt ges om även Chrome och Googles sökmotor används.

Vår medlem jk4 står i valet och kvalet mellan Iphone X och Iphone XR. Vilken skulle du välja och varför? In i tråden och berätta!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.