Det blir lättare att följa trådar på Twitter

Nyligen utökade Twitter maxantalet tecken för en tweet och nu gör tjänsten det även lättare att hänga med i och följa trådar.

En stor del av konceptet kring Twitter är att formulera sig kort. Länge hade tjänsten 140 tecken som maxgräns i en tweet. I höstas utökade de dock antalet tecken till 280. Nu är det dags för nästa nyhet, Twitter rullar ut en funktion som ska göra det lättare att hålla reda på och följa trådar.

Numera går det att trycka på en ”visa denna tråd”-knapp i form av ett litet plustecken. Funktionen kommer löpande att rulla ut till Android och IOS under de kommande veckorna.

Läs mer om Twitter:

Källa: Twitter

Kommentarer
2 svar

Få Apple-produkter har fått så mycket kritik som Kartor. Numera är tjänsten en stor anledning till varför jag fortsätter att välja Apple. Nu ska ni få höra varför jag älskar Apple Kartor.

Den här veckans podd bjuder på mobilsnack, lite pepp inför WWDC, intressanta undersökningar och ett varmt hej då från Amanda som snart börjar på ett nytt jobb.

Att förstå sig på kryptovalutor som Bitcoin är inte det lättaste. Youtube-kanalen Botnik studios "hjälper till" med ett tveksamt men roligt resultat.

En Echo-enhet har blivit ertappad med att spela in en konversation i bakgrunden och dela den med en kontakt i användarens adressbok.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en vecka, och så här tycker han.

Blott förra veckan skrev vi om att datorspel i mobilen ska bli möjligt via appen Steam Link, men Apple stänger ner möjligheten innan den ens släppts.