Det blir lättare att följa trådar på Twitter

Nyligen utökade Twitter maxantalet tecken för en tweet och nu gör tjänsten det även lättare att hänga med i och följa trådar.

En stor del av konceptet kring Twitter är att formulera sig kort. Länge hade tjänsten 140 tecken som maxgräns i en tweet. I höstas utökade de dock antalet tecken till 280. Nu är det dags för nästa nyhet, Twitter rullar ut en funktion som ska göra det lättare att hålla reda på och följa trådar.

Numera går det att trycka på en ”visa denna tråd”-knapp i form av ett litet plustecken. Funktionen kommer löpande att rulla ut till Android och IOS under de kommande veckorna.

Läs mer om Twitter:

Källa: Twitter

Kommentarer
2 svar

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.