Fredagsvideo: Reklam var bättre förr?

Äntligen fredag! Fyllda av 90-talsnostalgi efter veckans quiz bjuder vi idag på en ”reklamfilm” för leksaken från Ensam Hemma 2.

Den här veckan har vi grävt ner oss lite i 90-talet för att ta fram frågorna till vårt torsdagsquiz. Under våra efterforskningar snubblade vi över den här ”reklamfilmen”. Sketchen är gjord av Kassem Gharaibeh, en komiker bland annat känd för sin Youtube-kanal ”KassemG”.

Trevlig helg!

Läs mer

Veckans quiz om 90-talets jular hittar du här och alla våra torsdagsquiz hittar du via den här taggen.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Få Apple-produkter har fått så mycket kritik som Kartor. Numera är tjänsten en stor anledning till varför jag fortsätter att välja Apple. Nu ska ni få höra varför jag älskar Apple Kartor.

Den här veckans podd bjuder på mobilsnack, lite pepp inför WWDC, intressanta undersökningar och ett varmt hej då från Amanda som snart börjar på ett nytt jobb.

Att förstå sig på kryptovalutor som Bitcoin är inte det lättaste. Youtube-kanalen Botnik studios "hjälper till" med ett tveksamt men roligt resultat.

En Echo-enhet har blivit ertappad med att spela in en konversation i bakgrunden och dela den med en kontakt i användarens adressbok.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en vecka, och så här tycker han.

Blott förra veckan skrev vi om att datorspel i mobilen ska bli möjligt via appen Steam Link, men Apple stänger ner möjligheten innan den ens släppts.