Fredagsvideo: Reklam var bättre förr?

Äntligen fredag! Fyllda av 90-talsnostalgi efter veckans quiz bjuder vi idag på en ”reklamfilm” för leksaken från Ensam Hemma 2.

Den här veckan har vi grävt ner oss lite i 90-talet för att ta fram frågorna till vårt torsdagsquiz. Under våra efterforskningar snubblade vi över den här ”reklamfilmen”. Sketchen är gjord av Kassem Gharaibeh, en komiker bland annat känd för sin Youtube-kanal ”KassemG”.

Trevlig helg!

Läs mer

Veckans quiz om 90-talets jular hittar du här och alla våra torsdagsquiz hittar du via den här taggen.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Flärptrenden för mobiltelefoner ser ut att hålla i sig även nästa säsong, och kinesiska Oppo presenterar nu den minsta flärpen någonsin på sin nya mobil F9.

Googles digitala röstassistent lär sig svenska idag, först i mobilen och senare i år även i högtalaren Google Home.

Förra veckan bjöd Samsung på en rad nya produkter, och Andreas är nu tillbaka i Sverige efter utflykten till eventet Galaxy Unpacked. Här är alla nyheter därifrån!

Apple har tagit bort funktionen för gruppsamtal i Facetime från den senaste betaversionen av IOS 12, och funktionen kommer först nästa år.

Easy Mesh är en ny standard som ska låta routrar från olika tillverkare bilda mesh-nätverk tillsammans, och nu har den första produkten som stöder Easy Mesh nåt marknaden.

Det börjar bli dags för Apple att släppa en ny version av sina populära trådlösa hörlurar, och vi undrar vad du skulle vilja se i ett par uppdaterade Airpods?