Fredagsvideo: Reklam var bättre förr?

Äntligen fredag! Fyllda av 90-talsnostalgi efter veckans quiz bjuder vi idag på en ”reklamfilm” för leksaken från Ensam Hemma 2.

Den här veckan har vi grävt ner oss lite i 90-talet för att ta fram frågorna till vårt torsdagsquiz. Under våra efterforskningar snubblade vi över den här ”reklamfilmen”. Sketchen är gjord av Kassem Gharaibeh, en komiker bland annat känd för sin Youtube-kanal ”KassemG”.

Trevlig helg!

Läs mer

Veckans quiz om 90-talets jular hittar du här och alla våra torsdagsquiz hittar du via den här taggen.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Amazon har kopplat ett stadigt grepp om den amerikanska marknaden för smarta högtalare, men konkurrensen är stenhård.

När du ska byta en sprucken skärm på din Iphone är det viktigt att det går fort. Nu får auktoriserade serviceverkstäder möjlighet att byta glaset på en timme, direkt på plats.

Nya renderingar visar upp hur Apples nästa generation av Ipad Pro kan komma att se ut. Apple förväntas visa upp de nya enheterna den 30 oktober.

Ett hemligt dokument avslöjar nu vad Android-tillverkarna får betala för att ha Play Store förinstallerad, och det blir dyrt. Men rabatt ges om även Chrome och Googles sökmotor används.

Vår medlem jk4 står i valet och kvalet mellan Iphone X och Iphone XR. Vilken skulle du välja och varför? In i tråden och berätta!

Den svenska tjänsten Playpilot vill hjälpa alla där hemma i tv-soffan att hitta något gemensamt att titta på. Dessutom fungerar det som en tv-guide till alla de strömmande tjänster som du har tillgång till. 99 går igenom hur det funkar.