Fredagsvideo: Reklam var bättre förr?

Äntligen fredag! Fyllda av 90-talsnostalgi efter veckans quiz bjuder vi idag på en ”reklamfilm” för leksaken från Ensam Hemma 2.

Den här veckan har vi grävt ner oss lite i 90-talet för att ta fram frågorna till vårt torsdagsquiz. Under våra efterforskningar snubblade vi över den här ”reklamfilmen”. Sketchen är gjord av Kassem Gharaibeh, en komiker bland annat känd för sin Youtube-kanal ”KassemG”.

Trevlig helg!

Läs mer

Veckans quiz om 90-talets jular hittar du här och alla våra torsdagsquiz hittar du via den här taggen.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

I dagsläget kan det mesta mäta vad vi gör och ge lite tips och trix på vad i vardagen vi bör ändra på. Men detta kan också gå överstyr.

För att Postnord ska klara av att hantera det nya systemet för lagring av paket från länder utanför EU kommer de nu bygga ett nytt lager i Örebro samt anställa runt 90 personer.

Amanda fortsätter sitt musikäventyr och denna gång dyker hon ner i havet som är Bluetooth, Airplay och Spotify Connect, och passar på att gå igenom vilken högtalare som passar till vad.

Denna vecka kollar vi hur bra koll du egentligen har på musiktjänster. In och testa dina kunskaper!

Enligt ett läckt dokument ser Nokia ingen framtid för företagets hälsoprodukter under namnet Nokia Health (tidigare Withings).

Kontanter är ute och plastkorten tappar snabbt sin charm med alla mobila betallösningar som kommer. Ida satte sig ned med Mastercard för att prata om utvecklingen.