Analysera din tandborstning med Colgates nya smarta tandborste

Allt fler av våra produkter i hemmet får stöd för att kommunicera med varandra och senast ut på banan är tandborsten. Modellen E1 kan spåra och analysera hur väl du borstar tänderna genom en app i telefonen.

Colgate lanserade i början av januari en ny elektrisk tandborste med namnet E1. Förutom att vara just elektrisk benämns den även som smart och den lanseras tillsammans med en app för att kartlägga din mun och coacha dig i ditt dagliga borstande.

Den främsta av de smarta funktionerna är just att kartlägga den mun tandborsten används i och tillsammans med appen håller den ordning på vart i munnen du borstat och vad du kan ha missat. Genom appen får användaren dessutom konstruktiv kritik på hur tandborstningen kan förbättras. Dessutom medföljer ett spel där användaren manövrerar en karaktär i ett ”runner”-spel genom att borsta i olika delar av munnen.

Användaren kan även ta del av information om hur stor tandyta som är rengjord såväl som hur länge en har borstat. Sist men inte minst är appen kapabel att kartlägga hela familjens vanor med tandborstningen, förutsatt att alla använder E1 givetvis.

Tandborsten sägs ha en batteritid på 10 dagar och den ansluter till din telefon via bluetooth. E1 finns just nu endast tillgänglig att köpa via Apple store i USA för 99 dollar. Appen finns endast för IOS. Någon information om huruvida den kommer till fler länder finns för tillfället inte.

Kommentarer
3 svar

Hör du till dem som tycker att Apple Homepod är alldeles för dyr? Rapporter gör gällande att Apple planerar ett billigare syskon under varumärket Beats.

Den sjätte uppstickartelefonen känns som en förfinad version av föregångaren som hänger på moderna trender, på gott och ont. Andreas har hunnit testa en helg, och så här tycker han.

Postnord och e-handelsföretaget Wish har enats om momshantering, och därmed kommer Postnords hanteringsavgift på 75 kronor snart att försvinna enligt nya uppgifter.

Just nu pågår en diskussion i forumet om hur man gör sin Iphone-mobil så säker som möjligt. Ge Appleman och varandra era bästa tips eller om du själv vill ha svar på frågan; gå in och läsa om alla tips och trix!

Apputvecklare bildar förbund inför konferensen WWDC, och kräver nu förändringar i Apples butik App Store. Bland annat vill de att Apple ska ta mindre än 30 procent av intäkterna.

Jag har varit Spotify trogen sedan 2008, men en så enkel sak som att jag slipper reklam på Youtube kan faktiskt vara nog för att jag ska överge min gamla musikpartner.