IOS 11.2.6 ska ge färre krascher

Ett speciellt indiskt tecken fick appar på IOS-enheter att krascha vilket gjorde livet surt för folk med trollande kompisar. Nu har Apple löst den irriterande buggen med nyligen släppta IOS 11.2.6.

Förra veckan började det dyka upp rapporter från Iphone-ägare att appar på deras IOS-enheter helt plötsligt började krascha. Anledningen till att detta hände var om någon fick ett speciellt tecken från det indiska språket Telugu skickat till sig.

Nu ska denna irriterande bugg vara bortblåst då Apple nyligen släppt IOS 11.2.6 som adresserar detta problem. Denna bugg fanns även i Mac OS, TV OS och Watch OS – men också dessa system har fått uppdateringar med buggfixen.

Kommentarer
8 svar

99-redaktionen har lagt vantarna på en Google Home Max. Den pluggas så klart in i testlabbet och får både spela musik och svara på frågor.

Att sitta och slösurfa på kontorets toalett och plötsligt få ett autospelande videoklipp med hög volym kan vara otroligt irriterande. Men snart blir det stopp för detta eftersom nästa version av Chrome kan blockera sådana videoklipp.

Den här veckan gör vi en djupdykning i mobilspelens värld. Känner du till de här titlarna?

Dags att presentera hur det gick för alla i förra veckans quiz om smarta klockor.

Avslöjandet runt Facebooks inblandning i dataskandalen runt analytikerfirman Cambridge Analytica växer, med uppmaningar om massflykt och rättsliga kallelser som efterspel.

Många använder Netflix men här får du några tips som kan få dig att få ut ännu mer av tjänsten.