IOS 11.2.6 ska ge färre krascher

Ett speciellt indiskt tecken fick appar på IOS-enheter att krascha vilket gjorde livet surt för folk med trollande kompisar. Nu har Apple löst den irriterande buggen med nyligen släppta IOS 11.2.6.

Förra veckan började det dyka upp rapporter från Iphone-ägare att appar på deras IOS-enheter helt plötsligt började krascha. Anledningen till att detta hände var om någon fick ett speciellt tecken från det indiska språket Telugu skickat till sig.

Nu ska denna irriterande bugg vara bortblåst då Apple nyligen släppt IOS 11.2.6 som adresserar detta problem. Denna bugg fanns även i Mac OS, TV OS och Watch OS – men också dessa system har fått uppdateringar med buggfixen.

Kommentarer
8 svar

Amazon släpper molntjänst i Sverige, näthandeln får vi vänta på lite till. Idas dator har dataproblem och Oneplus släpper specialversion av 6T med Mclaren.

Det är viktigt att välja ett svårt wifi-lösenord om du vill skydda det mot obehöriga, men det går också att välja ett som är svårt att kommunicera.

Storlekarna sägs börja med en 5,8-tums enklare instegsmodell, och prislappen ser ut att fortsätta 2018 års trend med att vara av det saftigare slaget.

Någon svensk lansering av Amazons näthandel blev det inte den här veckan, men däremot bjuder vi på frågesport!

DJ-appen Djay är en av de mer populära på IOS-plattformen, men nu byter appen till en prenumerationsbaserad betalningsmodell. Detta blir allt mer populärt bland dyrare mobilappar.

Framtiden för Googles mobila operativsystem kanske börjar närma sig något då referenser nu börjat leta sig in i Android-projektet.