Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sonos: Play:5 och Playbase får stöd för Airplay 2

Nu delar Sonos med sig av fler detaljer kring vilka högtalare som kommer att få stöd för Apples Airplay 2 senare i år och varför inte alla kan få det.

"Play:1 har 1/16 av processor-kraften i Sonos One." I oktober berättade Sonos att deras högtalare skulle få stöd för Apples Airplay 2. Det kommer innebära att du kan spela upp vilket ljud som helst från en Iphone eller Ipad – exempelvis Youtube- eller Netflix-filmer – på dina Sonos-högtalare. Det kommer också att vara möjligt att via Siri hantera Apple Music.

Nu bjuder Sonos på fler detaljer i ett blogginlägg. När Airplay 2-stödet kommer är fortfarande så luddigt som "senare i år", men nu vet vi vilka högtalare som är aktuella utöver Sonos One. Sonos skriver att "nyare högtalare som Play:5 och Playbase" kommer få stöd tillsammans med framtida Sonos-produkter.

Play:3 och Play:1 anges vara för klena för att hantera Airplay 2, men Sonos fortsätter att om du grupperar en av de nyare högtalarna med äldre enhet som exempelvis Play:1 kommer du kunna använda Airplay för att styra hela ditt Sonos-system.

Källa: Sonos

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.