Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Netflix provar dyrare Ultra-abonnemang

Videotjänsten Netflix provar just nu ett nytt dyrare abonnemangsalternativ de kallar för Ultra som bland annat krävs för att få se HDR-material.

Under åren som Netflix funnits har de vid några tillfällen höjt priserna. För närvarande erbjuder de tre prisnivåer här i Sverige, där det billigaste abonnemanget kostar 89 kronor i månaden. Nu kan det vara dags för ett dyrare fjärde alternativ för tittare som vill kunna se på HDR-material. Videotjänsten verkar nu prova en ny nivå de kallar för Ultra som dykt upp för en del användare i Europa.

Dagens abonnemangsalternativ

Basic

Titta på 1 skärm åt gången i SD. Ladda ner video på 1 mobil eller surfplatta.

89 kr/mån

Standard

Titta på 2 skärmar samtidigt. HD tillgängligt. Ladda ner videor på 2 mobiler eller surfplattor.

109 kr/mån

Premium

Titta på 4 skärmar samtidigt. HD och Ultra HD tillgängligt. Ladda ner videor på 4 mobiler eller surfplattor.

139 kr/mån

Den italienska sajten Tutto Android skriver att Ultra-prenumeranter för 16,99 euro, motsvarande 175 kronor, erbjuds att titta på fyra skärmar samtidigt och får se Ultra HD- och HDR-material. Det här nya alternativet uppges påverka både Premium- och Standard-abonnemangen som kan titta på färre antal skärmar samtidigt.

Ultra-nivån är enligt en talesperson för Netflix ett test som inte alla användare kan se och som kanske inte införs efter testperioden, rapporterar CNET.

"Vi testar hela tiden nya saker på Netflix och de här testerna varierar i längd. I det här fallet testar vi några nya prispunkter och funktioner för att bättre förstå hur kunder värderar Netflix."

Vad tycker du om Ultra-nivån? Hur mycket är du villig att betala för Netflix? Berätta gärna i kommentarerna.

Källa: CNET | Tutto Android (Google-översatt)

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
11 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.