Kolla in soptunna som använder AI för att hjälpa dig återvinna

Skulle du vilja förenkla återvinningen där hemma? Kanske kan den smarta soptunnan Oscar eller något liknande vara framtidens enkla lösning.

I veckans fredagsvideo kollar vi in den smarta soptunnan Oscar som använder AI för att sortera det du kastar i den – du behöver alltså inte klura ut själv vad som kan sorteras och inte. Oscar blir snart ett Kickstarter-projekt så den finns tyvärr inte att köpa redan nu. Men kanske kan den här eller liknande lösningar vara det som saknas för att få alla att börja återvinna det som går.

Hur gör du med återvinningen där hemma? Dela gärna med dig av smarta och fiffiga tips i kommentarerna nedan.

Källa: Autonomous.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
8 svar

Ida och Jakob berättar lite om hur det går med testerna av Iphone XS Max och Apple Watch S4, men hinner också prata om Amazons långa lista med nya prylar för det smarta hemmet. Missa inte det!

Apple är som bekant noga med detaljerna, och det visas inte minst här där vi får följa med bakom kulisserna när de nya urtavlorna till Apple Watch skapas.

99:s testlabb har fått in en ny klocka att testa: Apple Watch Series 4, och här delar vi med oss av våra första intryck.

Nya Echo-högtalare, tillbehör till bilen, förstärkare och en mikrovågsugn. Amazon tar i från tårna och visar upp en lång rad nya tillbehör till det smarta hemmet.

Nu har 99:s testlabb fått in monstermobilen Iphone XS Max, och vi börjar i studion för att dela med oss av våra första intryck. Är det värt att köpa en ny XS för den som redan har en Iphone X?

Apples september-event har kommit och gått, men minns du allt som hände på scenen, och 99:s täckning? Det här klarar bara 99:s mest trogna besökare, och den här gången finns också finfina priser i potten om du får tio rätt.