Kolla in soptunna som använder AI för att hjälpa dig återvinna

Skulle du vilja förenkla återvinningen där hemma? Kanske kan den smarta soptunnan Oscar eller något liknande vara framtidens enkla lösning.

I veckans fredagsvideo kollar vi in den smarta soptunnan Oscar som använder AI för att sortera det du kastar i den – du behöver alltså inte klura ut själv vad som kan sorteras och inte. Oscar blir snart ett Kickstarter-projekt så den finns tyvärr inte att köpa redan nu. Men kanske kan den här eller liknande lösningar vara det som saknas för att få alla att börja återvinna det som går.

Hur gör du med återvinningen där hemma? Dela gärna med dig av smarta och fiffiga tips i kommentarerna nedan.

Källa: Autonomous.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
8 svar

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Letar du dejt i helgen? Välj rätt app med hjälp av vår guide, där vi tipsar om tjänsterna du inte kan vara utan, och de du bör undvika!

Google vill bredda sig och förbereder en billigare variant av mobilen Pixel, som ska konkurrera med bland annat Iphone XR.

En av årets höjdpunkter är nära – Mobile World Congress går snart av stapeln i Barcelona, och vi ska dit. Följ med Jakob och Andreas på äventyr bland mobiltillverkarna.