Vi har klämt på Galaxy Note 9

Andreas har fått klämma och känna på Samsungs senaste flaggskepp, den gigantiska telefonen Note 9. Här är hans första intryck!

Huvudrollen under Samsungs Unpacked-event i New York spelade självklart den nya flaggskeppstelefonen Galaxy Note 9, och vår egen Andreas Eklöv har fått ägna lite tid med den gigantiska luren. Här är hans första intryck och tankar!

Läs om allt från Galaxy Unpacked:

Kommentarer
8 svar

Samsung har presenterat officiella specifikationer för Galaxy Fold, den vikbara telefonen som inte heller är en välbevarad hemlighet.

Galaxy S10-familjen består av hela tre modeller, och i vanlig ordning har Samsung tagit i från tårna med specifikationerna. Men det visar sig också i prislapparna.

Kvällen är äntligen kommen. Vi är redo för Samsungs första Unpacked-event för 2019 och drar igång försnack och livesändning strax efter klockan 19.

Bilder på vad som påstås är Samsungs nya telefon med vikbar bildskärm har dykt upp på nätet, bara några timmar innan lanseringseventet Unpacked drar igång.

Internet- och kabel-tv-leverantören Com Hem börjar nu erbjuda mobiltelefoni till sina kunder, efter att ha gått samman med Tele2 förra året.

Google har registrerat en ny produkt hos den amerikanska myndigheten FCC, och det verkar vara en ny version av basstationen Google Wifi som står för dörren.