Vi har klämt på Galaxy Note 9

Andreas har fått klämma och känna på Samsungs senaste flaggskepp, den gigantiska telefonen Note 9. Här är hans första intryck!

Huvudrollen under Samsungs Unpacked-event i New York spelade självklart den nya flaggskeppstelefonen Galaxy Note 9, och vår egen Andreas Eklöv har fått ägna lite tid med den gigantiska luren. Här är hans första intryck och tankar!

Läs om allt från Galaxy Unpacked:

Kommentarer
8 svar

De som chockas och upprörs mest av Googles datainsamling är de många användare som aldrig ens reflekterat över att de är företagets användare, och som inte känner till Googles natur.

Simon Risberg föddes med dysmeli, och fick sina ben amputerade vid ett års ålder. I veckans fredagsvideo visar Simon upp sina bioniska ben, som visar att framtiden verkligen har kommit!

Vår medlem Kallgren är köpsugen och har frågor om Sonos Play:1 och Sonos One som han vill använda tillsammans med Alexa. Hjälp från befintliga användare sökes!

Ni ställde frågorna, och vi bjöd in representanter från Sveriges riksdagspartier för att svara. I Geeks valspecial har det nu blivit dags för Socialdemokraterna, som berättar om partiets politik i teknikrelaterade frågor.

Efter uppmärksamheten kring hur Google använder och lagrar användares platshistorik har nu företaget förtydligat sin beskrivning av inställningarna.

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.