Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify låter dig snart skippa reklam

Spotify gör sin gratistjänst lite godare genom att låta lyssnare trycka bort reklamavbrott. Än så länge bara i Australien, men målet är att sprida funktionen globalt.

Användare som nyttjar gratisabonnemanget i Spotify har vissa begränsningar jämfört med musiktjänstens premiumkunder, det mest påtagliga är förmodligen reklamavbrotten som dyker upp mellan låtarna.

I våras släppte Spotify en ny app för sina ungefär 90 miljoner gratisanvändare – en viktig grupp av potentiella betalande kunder. Nu testar Spotify ytterligare en sak för att göra gratisupplevelsen trevligare, nämligen möjligheten att trycka bort reklamavbrotten. Till att börja med testat funktionen bara i Australien, men Spotify har som mål att sprida den globalt.

Enligt Spotify är detta inte bara mysigt för användarna, utan också ett bra sätt att samla in feedback om vilken reklam som går hem hos lyssnarna. Tanken är nämligen att användare troligtvis bara hoppar över reklam som inte passar eller intresserar dem. Annonsörerna ska inte behöva betala för reklam som skippas.

Vad tror du, kommer detta göra gratisupplevelsen bra nog eller är det fortfarande värt att betala en hundring i månaden för Spotify? Brukar du hoppa över reklamen när det är möjligt, eller ser du på reklam som intresserar dig?

Läs mer om Spotify:

Källa: Ad Age

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.