Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Motorola doppar Iphone X i färg

Motorola kämpar vidare med att sticka ut på marknaden, och P30 är deras senaste mobil i mellanklassen. Med färgschema från Huawei och allmän design från Apple vinner mobilen knappast pris i originalitet.

Behöver Iphone X bli mer färgglad? Det verkar Motorola tycka, som mer eller mindre gjort en replika av Apples flaggskepp och målat den i samma turkos-lila färgblandning som Huawei P20 Pro. Resultatet heter Motorola P30, och kommer till Kina i september. Därefter är en global lansering aktuell, men då under annat namn.

För de som föredrar mer sobra färgtoner kommer Motorola P30 också i vitt och svart, som inte gör mobilens Iphone X-inspiration mindre framträdande. På insidan hittar vi mellanstarka processorn Snapdragon 636, 6 gigabyte primärminne och operativsystemet Android 8 Oreo. Bildskärmen är också den helt vanlig på 6,2 tum och med en upplösning på 2 245 x 1 080 pixel. De dubbla kamerorna erbejuder 16 respektie 5 megapixel.

Motorola lär knappast sätta världen i brand med P30, men kanske är de ändå något på spåren med sitt färgglada formval. Många Android-tillverkare har det senaste året satsat på roliga och blanka färger, är det en trend Apple borde haka på? Det går redan rykten om att den billigare av de nya Iphone-modellerna kommer i olika färger så som orange, men skulle inte också flaggskeppet Iphone X må bra av lite roligare kulörer?

Läs mer:

Källa: Phone Arena

Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.