Motorola doppar Iphone X i färg

Motorola kämpar vidare med att sticka ut på marknaden, och P30 är deras senaste mobil i mellanklassen. Med färgschema från Huawei och allmän design från Apple vinner mobilen knappast pris i originalitet.

Behöver Iphone X bli mer färgglad? Det verkar Motorola tycka, som mer eller mindre gjort en replika av Apples flaggskepp och målat den i samma turkos-lila färgblandning som Huawei P20 Pro. Resultatet heter Motorola P30, och kommer till Kina i september. Därefter är en global lansering aktuell, men då under annat namn.

För de som föredrar mer sobra färgtoner kommer Motorola P30 också i vitt och svart, som inte gör mobilens Iphone X-inspiration mindre framträdande. På insidan hittar vi mellanstarka processorn Snapdragon 636, 6 gigabyte primärminne och operativsystemet Android 8 Oreo. Bildskärmen är också den helt vanlig på 6,2 tum och med en upplösning på 2 245 x 1 080 pixel. De dubbla kamerorna erbejuder 16 respektie 5 megapixel.

Motorola lär knappast sätta världen i brand med P30, men kanske är de ändå något på spåren med sitt färgglada formval. Många Android-tillverkare har det senaste året satsat på roliga och blanka färger, är det en trend Apple borde haka på? Det går redan rykten om att den billigare av de nya Iphone-modellerna kommer i olika färger så som orange, men skulle inte också flaggskeppet Iphone X må bra av lite roligare kulörer?

Läs mer:

Källa: Phone Arena

Kommentarer
8 svar

Google har registrerat en ny produkt hos den amerikanska myndigheten FCC, och det verkar vara en ny version av basstationen Google Wifi som står för dörren.

Den sjätte utgåvan packar in imponerande mycket prestanda i ett snyggt och tystgående paket, men som proffsplatta lämnar den fortfarande en del att önska.

En ny läcka anger att den omtalade Ipad Mini 5 bara kommer uppgraderas på insidan, och den som väntar sig moderna funktioner till det yttre kan bli besviken.

Samsung skrattar nog inte åt denna senaste Norge-historian. Flaggskeppet Galaxy S10 ska lanseras imorgon, men norsk tv visade reklamfilmen redan nu.

Så här tre månader senare är det dags att spana in hur Ipad Pro har kommit till användning i praktiken och prata om batteritiden.

99 och Samsung bjuder in till mingel, och du är inbuden att hänga med! Imorgon kollar vi på Unpacked-eventet tillsammans på lokal i Stockholm.