Motorola doppar Iphone X i färg

Motorola kämpar vidare med att sticka ut på marknaden, och P30 är deras senaste mobil i mellanklassen. Med färgschema från Huawei och allmän design från Apple vinner mobilen knappast pris i originalitet.

Behöver Iphone X bli mer färgglad? Det verkar Motorola tycka, som mer eller mindre gjort en replika av Apples flaggskepp och målat den i samma turkos-lila färgblandning som Huawei P20 Pro. Resultatet heter Motorola P30, och kommer till Kina i september. Därefter är en global lansering aktuell, men då under annat namn.

För de som föredrar mer sobra färgtoner kommer Motorola P30 också i vitt och svart, som inte gör mobilens Iphone X-inspiration mindre framträdande. På insidan hittar vi mellanstarka processorn Snapdragon 636, 6 gigabyte primärminne och operativsystemet Android 8 Oreo. Bildskärmen är också den helt vanlig på 6,2 tum och med en upplösning på 2 245 x 1 080 pixel. De dubbla kamerorna erbejuder 16 respektie 5 megapixel.

Motorola lär knappast sätta världen i brand med P30, men kanske är de ändå något på spåren med sitt färgglada formval. Många Android-tillverkare har det senaste året satsat på roliga och blanka färger, är det en trend Apple borde haka på? Det går redan rykten om att den billigare av de nya Iphone-modellerna kommer i olika färger så som orange, men skulle inte också flaggskeppet Iphone X må bra av lite roligare kulörer?

Läs mer:

Källa: Phone Arena

Kommentarer
8 svar

Betaversionen av IOS 12.1 innehåller referenser till nya modeller av Ipad Pro som kommer under hösten, och ingen är förvånad.

Apples bilsystem Carplay har nu stöd för andra karttjänster, och först ut är ärkerivalen Google Maps.

UE har uppdaterat sin Boom-serie med portabla Bluetooth-högtalare. De nya modellerna är vattentäta och har fått flera nya finesser.

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.

På fredag börjar Apples nya flaggskeppsmobiler att säljas i butiker. Om du har en Iphone X redan – finns det några skäl att uppgradera? Kanske finns det ett stort skäl.

IOS 12 är här, och går att ladda hem. Här är en snabb genomgång av nyheterna i systemet.