Vill du ha en Apple Pencil till Iphone?

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.

Rykteskarusellen inför årets nya Iphone-lanseringar fortsätter, och senast i raden är att en uppdaterad variat av Iphone X kommer att ha stöd för Apple Pencil.

Om det ryktet stämmer skulle det innebära att Apple lånar en populär funktion från ärkerivalen Samsung där Galaxy Note-serien har stöd för pennor. Det skulle också öppna upp för en hel del skämt om att Steve Jobs vänder sig i graven, eftersom han vid den första Iphone-lanseringen sade att en stylus inte var en bra primär inmatningsmetod för en tryckskärm.

Men, Apple Pencil-stöd för Iphone skulle kunna vara riktigt användbart, särskilt på varianter med större skärm. Först i september får vi veta säkert, och om det isåfall kommer en mindre variant av Apple Pencil, eller om det blir en mindre variant. Vad tycker du, vore det trevligt att använda en Apple Pencil på nästa Iphone?

Källa: Trendforce | Economic Daily News

Kommentarer
41 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.