Vill du ha en Apple Pencil till Iphone?

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.

Rykteskarusellen inför årets nya Iphone-lanseringar fortsätter, och senast i raden är att en uppdaterad variat av Iphone X kommer att ha stöd för Apple Pencil.

Om det ryktet stämmer skulle det innebära att Apple lånar en populär funktion från ärkerivalen Samsung där Galaxy Note-serien har stöd för pennor. Det skulle också öppna upp för en hel del skämt om att Steve Jobs vänder sig i graven, eftersom han vid den första Iphone-lanseringen sade att en stylus inte var en bra primär inmatningsmetod för en tryckskärm.

Men, Apple Pencil-stöd för Iphone skulle kunna vara riktigt användbart, särskilt på varianter med större skärm. Först i september får vi veta säkert, och om det isåfall kommer en mindre variant av Apple Pencil, eller om det blir en mindre variant. Vad tycker du, vore det trevligt att använda en Apple Pencil på nästa Iphone?

Källa: Trendforce | Economic Daily News

Kommentarer
41 svar

Apples högtalare Homepod har ännu inte lanserats officiellt i Sverige, men den går att köpa på flera ställen och har redan charmat många 99-medlemmar. Har du själv köpt en Homepod? Delta i diskussionen här i forumet!

Världens fjärde största mobiltillverkare lanserar nu i Sverige som ett trots mot allt högre prislappar på mobilmarknaden.

Nu finns det äntligen en officiell Spotify-app för Apple Watch. En uppdatering till Spotify finns i App Store.

Nu är det dags att utse de absolut bästa teknikprylarna från 2018, och det är vi på 99 som avgör genom att nominera och rösta. Det börjar direkt, så var med du också! Det finns också chans att vinna fina priser.

Trots ett namnbyte är det mesta sig likt hos Samsungs smarta klockor, men trevliga funktioner och klassledande batteritid ger en fantastisk helhetsupplevelse.

Volkswagen har uppdaterat sin IOS-app med stöd för bland annat Siri Shortcuts, så nu kan prenumeranter låsa upp bilen och frosta av rutan med hjälp av Apples röstassistent.