Vill du ha en Apple Pencil till Iphone?

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.

Rykteskarusellen inför årets nya Iphone-lanseringar fortsätter, och senast i raden är att en uppdaterad variat av Iphone X kommer att ha stöd för Apple Pencil.

Om det ryktet stämmer skulle det innebära att Apple lånar en populär funktion från ärkerivalen Samsung där Galaxy Note-serien har stöd för pennor. Det skulle också öppna upp för en hel del skämt om att Steve Jobs vänder sig i graven, eftersom han vid den första Iphone-lanseringen sade att en stylus inte var en bra primär inmatningsmetod för en tryckskärm.

Men, Apple Pencil-stöd för Iphone skulle kunna vara riktigt användbart, särskilt på varianter med större skärm. Först i september får vi veta säkert, och om det isåfall kommer en mindre variant av Apple Pencil, eller om det blir en mindre variant. Vad tycker du, vore det trevligt att använda en Apple Pencil på nästa Iphone?

Källa: Trendforce | Economic Daily News

Kommentarer
41 svar

Tillsammans med IOS 12 släppte Apple också Watch OS 5 till världen. Vi går igenom nyheterna som väntar dig.

På fredag börjar Apples nya flaggskeppsmobiler att säljas i butiker. Om du har en Iphone X redan – finns det några skäl att uppgradera? Kanske finns det ett stort skäl.

IOS 12 är här, och går att ladda hem. Här är en snabb genomgång av nyheterna i systemet.

Apple visade upp en trådlös laddningsmatta de kallar för Airpower jämte Iphone X och Apple Watch Series 3 förra året, men fortfarande saknar den ett datum för säljstart.

Apple kommer inte att skicka med någon hörlursadapter med sina nya Iphone-modeller. Med i lådan ligger nu Earpods, sladd och laddare. Adaptern får du köpa separat.

Den 16 oktober får vi se vad Huawei har för planer för sin Mate-serie. Mate 20 Pro och Mate 20 kommer då att visas upp vid ett event i London.