Vill du ha en Apple Pencil till Iphone?

I september kommer Apple att visa upp årets nya Iphone-modeller, och enligt det senaste ryktet kommer det finnas stöd för ritdonet Apple Pencil.

Rykteskarusellen inför årets nya Iphone-lanseringar fortsätter, och senast i raden är att en uppdaterad variat av Iphone X kommer att ha stöd för Apple Pencil.

Om det ryktet stämmer skulle det innebära att Apple lånar en populär funktion från ärkerivalen Samsung där Galaxy Note-serien har stöd för pennor. Det skulle också öppna upp för en hel del skämt om att Steve Jobs vänder sig i graven, eftersom han vid den första Iphone-lanseringen sade att en stylus inte var en bra primär inmatningsmetod för en tryckskärm.

Men, Apple Pencil-stöd för Iphone skulle kunna vara riktigt användbart, särskilt på varianter med större skärm. Först i september får vi veta säkert, och om det isåfall kommer en mindre variant av Apple Pencil, eller om det blir en mindre variant. Vad tycker du, vore det trevligt att använda en Apple Pencil på nästa Iphone?

Källa: Trendforce | Economic Daily News

Kommentarer
41 svar

Andreas flyger till Paris för att titta på Honors senaste telefon, som skryter med både skärmhål och 48 megapixlars kamera. Vad vill du att vi kikar extra på?

Samsung verkar satsa på super-premium med Galaxy S10, och priserna blir därefter enligt en ny rapport som cirkulerar.

Spotify har börjat rulla ut en ny funktion som låter dig blockera artister du inte vill höra. De blockerade artisterna dyker inte upp i vare sig bibliotek, spellistor eller radiostationer.

Apple fortsätter sin satsning på seminarier och gratis digitala läroböcker om bland annat fotografering och videoredigering. Nu har materialet "Alla kan skapa" översatts till fler språk, och även svenska är på gång.

Lanseringen av Samsungs nya flaggskepp Galaxy S10 kommer allt närmare, och innan eventet 20 februari har det nu dykt upp en läckt bild.

Ikea och Sonos samarbetar kring den kommande högtalarserien Symfonisk, och nu har en video släppts som avslöjar att produkten kommer senare i år.