Apple håller Ipad-event 30 oktober

Apple är inte klara för i år, utan håller ännu ett event 30 oktober, där vi säkerligen får se nya modeller av Ipad Pro.

Vi hade våra aningar, och nu är det bekräftat. Det blir ännu ett Apple-event i år, närmare bestämt 30 oktober. Jämfört med Iphone-eventet i september blir däremot inte det här i Cupertino, utan i New York. Platsen är Howard Gilman Opera House.

Inte nog med det, utan under kvällen surrade det även till i Idas klocka. Givetvis ska även 99 åka till New York, för att rapportera direkt och klämma på Apples nyheter!

Vi vågar lova att det handlar om nya versioner av Ipad Pro, och nästan säkert får vi också se en rad nya modeller av Mac. Vad tror ni Apple kommer att visa upp, och finns det rum för en eller två överraskningar?

Kommentarer
85 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.