Apple håller Ipad-event 30 oktober

Apple är inte klara för i år, utan håller ännu ett event 30 oktober, där vi säkerligen får se nya modeller av Ipad Pro.

Vi hade våra aningar, och nu är det bekräftat. Det blir ännu ett Apple-event i år, närmare bestämt 30 oktober. Jämfört med Iphone-eventet i september blir däremot inte det här i Cupertino, utan i New York. Platsen är Howard Gilman Opera House.

Inte nog med det, utan under kvällen surrade det även till i Idas klocka. Givetvis ska även 99 åka till New York, för att rapportera direkt och klämma på Apples nyheter!

Vi vågar lova att det handlar om nya versioner av Ipad Pro, och nästan säkert får vi också se en rad nya modeller av Mac. Vad tror ni Apple kommer att visa upp, och finns det rum för en eller två överraskningar?

Kommentarer
85 svar

Ikeas efterlängtade smarta rullgardiner kommer allt närmare en lansering, och nu har produkten dykt upp i svenska butikernas datorsystem, med priser.

Dekorera ditt hem med smarta lampor, och få kontroll över belysningen med automatiseringar, förutbestämda scener och kraftfulla röstkommandon. Börja här!

Ännu ett quiz om logotyper, men den här gången svårare. Känner du igen alla nya och gamla loggor?

Apple fick nej till att bygga en butik i Kungsträdgården i Stockholm, men enligt borgarrådet Erik Slottner är bolaget inte intresserade av att öppna butik någon annanstans i staden.

Googles kamerafunktion för bättre nattbilder finns nu tillgänglig, inte bara för nya Pixel 3 utan även för Pixel 2 och Pixel.

Med hjälp av ett tangentbord till din Ipad kan du öka på produktiviteten med ett gäng kortkommandon. Låt 99 guida dig rätt bland tangentkombinationerna.