Apple håller Ipad-event 30 oktober

Apple är inte klara för i år, utan håller ännu ett event 30 oktober, där vi säkerligen får se nya modeller av Ipad Pro.

Vi hade våra aningar, och nu är det bekräftat. Det blir ännu ett Apple-event i år, närmare bestämt 30 oktober. Jämfört med Iphone-eventet i september blir däremot inte det här i Cupertino, utan i New York. Platsen är Howard Gilman Opera House.

Inte nog med det, utan under kvällen surrade det även till i Idas klocka. Givetvis ska även 99 åka till New York, för att rapportera direkt och klämma på Apples nyheter!

Vi vågar lova att det handlar om nya versioner av Ipad Pro, och nästan säkert får vi också se en rad nya modeller av Mac. Vad tror ni Apple kommer att visa upp, och finns det rum för en eller två överraskningar?

Kommentarer
85 svar

Spotify har börjat rulla ut en ny funktion som låter dig blockera artister du inte vill höra. De blockerade artisterna dyker inte upp i vare sig bibliotek, spellistor eller radiostationer.

Apple fortsätter sin satsning på seminarier och gratis digitala läroböcker om bland annat fotografering och videoredigering. Nu har materialet "Alla kan skapa" översatts till fler språk, och även svenska är på gång.

Lanseringen av Samsungs nya flaggskepp Galaxy S10 kommer allt närmare, och innan eventet 20 februari har det nu dykt upp en läckt bild.

Ikea och Sonos samarbetar kring den kommande högtalarserien Symfonisk, och nu har en video släppts som avslöjar att produkten kommer senare i år.

Apples karttjänst har nu fått stöd för kollektivtrafik i Sverige, inklusive bussar, tunnelbana, rälsbuss och Intercity-tåg.

Tack till Innis för detta #nyhetstips!

Den här veckan gästas podden av Karl Emil Nikka som av er läsare blev framröstad till Årets teknikinspiratör. Vi pratar förstås om säkerhet i olika former – missa inte detta!