Oneplus flyttar sitt event

Vad gör man när Apple utannonserar ett event samma dag som man tänkt lansera sin nya telefon med dunder och brak? Jo, man flyttar eventet.

Oneplus meddelar att de flyttar lanseringen av den nya telefonen Oneplus 6T från 30 oktober till dagen innan; 29 oktober. Anledningen är att Apple igår utannonserade ett eget event, också det den 30:e.

Oneplus lanseringsevent är lite speciella, då gästerna består både av inbjudna journalister och av entusiaster som köpt biljetter. Priset för biljetterna kan sedan tillgodoräknas när personen köper den nya telefonen. Oneplus erbjuder nu att återköpa biljetter från de som inte kan gå det tidigare datumet, samt att stå för eventuella omkostnader som flygresor och hotell. På sitt användarforum skriver företaget:

– Du kan bara spela korten du givits, och vi fick en ganska dålig hand. Vår utmaning var att hitta ett sätt att göra det bästa av en dålig situation. I månader har hundratals personer lagt ner själ och hjärta för att skapa vår bästa produkt hittills. Vårt mål är att se till att den får den tid och uppmärksamhet som den förtjänar.

Oneplus-eventet går nu alltså av stapeln 29 oktober, fortfarande i New York.

Källa: Oneplus

Kommentarer
9 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.