Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Hubbar för Ipad Pro börjar dyka upp

Föga förvånande börjar det nu dyka upp en rad olika tillbehör till nya Ipad Pro-familjen, bland annat en hubb med sex portar från tillverkaren Hyper.

När Apple presenterade de nya Ipad Pro-modellerna beskrevs de mer än tidigare som proffsmaskiner som ska kunna ersätta din bärbara dator. De imponerande egenskaperna till trots saknar de vissa funktioner som proffsanvändare behöver, och föga överraskande börjar tillbehörstillverkare nu presentera hubbar som lägger till denna kapacitet.

Läs också: Vårt test av Ipad Pro Tillverkaren Hyper har sedan tidigare tillverkat en hel del tillbehör av denna sort, och den nya hubben Hyperdrive för Ipad Pro är utrustad med sex portar. Dessa inkluderar en HDMI-port med stöd för 4K-upplösningar, en 3,5 millimeters hörlursport, en USB Type-A-port för anslutning av externa USB-tillbehör, samt minneskortsläsare för SD- och micro-SD-kort.

Hubben ansluter till USB Type-C-porten på Ipad Pro och en väldigt trevlig funktion är att Hyperdrive-hubben är utrustad med en egen USB Type-C-port som kan användas för att ladda Ipad Pro medan hubben och diverse tillbehör är anslutna.

Utöver funktionerna skryter Hyper också med att hubben fästs vid Ipad Pro med en c-formad hållare som håller den stabilt på plats vid användning på resande fot. Hyperdrive for Ipad Pro ska lanseras i december och den som verkligen är sugen kan anmäla intresse på produktsidan och få rabatt när produkten väl lanseras. Priset blir 99,99 amerikanska dollar, vilket motsvarar strax över 900 kronor.

Källa: Hyper

Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.