Nu kommer Spotify till Apple Watch

Nu finns det äntligen en officiell Spotify-app för Apple Watch. En uppdatering till Spotify finns i App Store.

Det har varit en lång väntan för de Spotify-användare som velat lyssna på tjänsten via sina Apple Watch. Men nu är den första officiella appen äntligen här. Allt du behöver göra är att uppdatera Spotify för telefonen via App Store och sedan installera appen i klockan via Watch-appen.

Om du inte hittar Spotify i listan över appar som kan eller nyligen har uppdaterats kan det funka att söka upp appen och klicka in på info-sidan. För mig dök då knappen Uppdatera upp.

Spotify för Apple Watch ger dig tillgång till en lista av dina senast spelade spellistor och låter dig kontrollera musiken direkt från klockan. Uppe i hörnet syns hur mycket av låten som återstår, och nederdelen av skärmen upptas av ett hjärta så du kan markera att du gillar en låt och en ikon för att styra Spotify Connect.

Det som återstår på önskelistan är att kunna spara musik för att lyssna offline, det går inte i appen nu. Spotify meddelar dock att funktionen ska komma vid ett senare tillfälle. Något annat som en del troligen önskar sig är att kunna strömma över 4G-nätet, inte heller det är möjligt i denna första version.

Har du hunnit kika på Spotify för Apple Watch? Något du önskar dig?

Kommentarer
9 svar

Ring Video Doorbell 2 är en dörrklocka med inbyggd kamera. Via en app får du full koll på vad som händer vid ytterdörren – utan att behöva resa dig från soffan, eller för den delen ens vara hemma. 99 har testat.

Domen innebär att Telia ska betala kassettskatt för Iphone-modeller från 2009 och framåt, vilket kan leda till dyrare telefoner.

Som en julklapp till bokälskare ger Apple bort flera klassiska romaner som ljudböcker, inlästa av kända skådespelare och komiker.

Googles röstassistent nöjer sig inte med att informera om försenade flyg; nu börjar den digitala hjälpredan också förutse förseningar och meddela om dessa.

Bakåt-knappen i webbläsare kan luras genom att webbplatser lägger till falsk historik som skickar användaren åt fel håll, men nu jobbar Chrome på en lösning för allas trevnad.

Apple har rekryterat branschkändisen Andrew Kim, en designer som jobbat åt både Tesla och Microsoft med allt från Model 3, Windows 10 och Xbox. Vad ska han hitta på hos Apple tro?