Nu kommer Spotify till Apple Watch

Nu finns det äntligen en officiell Spotify-app för Apple Watch. En uppdatering till Spotify finns i App Store.

Det har varit en lång väntan för de Spotify-användare som velat lyssna på tjänsten via sina Apple Watch. Men nu är den första officiella appen äntligen här. Allt du behöver göra är att uppdatera Spotify för telefonen via App Store och sedan installera appen i klockan via Watch-appen.

Om du inte hittar Spotify i listan över appar som kan eller nyligen har uppdaterats kan det funka att söka upp appen och klicka in på info-sidan. För mig dök då knappen Uppdatera upp.

Spotify för Apple Watch ger dig tillgång till en lista av dina senast spelade spellistor och låter dig kontrollera musiken direkt från klockan. Uppe i hörnet syns hur mycket av låten som återstår, och nederdelen av skärmen upptas av ett hjärta så du kan markera att du gillar en låt och en ikon för att styra Spotify Connect.

Det som återstår på önskelistan är att kunna spara musik för att lyssna offline, det går inte i appen nu. Spotify meddelar dock att funktionen ska komma vid ett senare tillfälle. Något annat som en del troligen önskar sig är att kunna strömma över 4G-nätet, inte heller det är möjligt i denna första version.

Har du hunnit kika på Spotify för Apple Watch? Något du önskar dig?

Kommentarer
9 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.