Nu kommer Spotify till Apple Watch

Nu finns det äntligen en officiell Spotify-app för Apple Watch. En uppdatering till Spotify finns i App Store.

Det har varit en lång väntan för de Spotify-användare som velat lyssna på tjänsten via sina Apple Watch. Men nu är den första officiella appen äntligen här. Allt du behöver göra är att uppdatera Spotify för telefonen via App Store och sedan installera appen i klockan via Watch-appen.

Om du inte hittar Spotify i listan över appar som kan eller nyligen har uppdaterats kan det funka att söka upp appen och klicka in på info-sidan. För mig dök då knappen Uppdatera upp.

Spotify för Apple Watch ger dig tillgång till en lista av dina senast spelade spellistor och låter dig kontrollera musiken direkt från klockan. Uppe i hörnet syns hur mycket av låten som återstår, och nederdelen av skärmen upptas av ett hjärta så du kan markera att du gillar en låt och en ikon för att styra Spotify Connect.

Det som återstår på önskelistan är att kunna spara musik för att lyssna offline, det går inte i appen nu. Spotify meddelar dock att funktionen ska komma vid ett senare tillfälle. Något annat som en del troligen önskar sig är att kunna strömma över 4G-nätet, inte heller det är möjligt i denna första version.

Har du hunnit kika på Spotify för Apple Watch? Något du önskar dig?

Kommentarer
9 svar

Oneplus rullar ut en uppdatering nu, som innebär att deras inbyggda telefonapp får stöd för både ljud och videosamtal via Googles tjänst Duo.

Efter fjolårets kontroverser runt Facebook inleddes en utredning i Storbritannien. Slutsatsen är att bolaget inte bör få reglera sig självt.

Frostat glas på baksidan, precis som Pixel 3 och stöd för utgående laddning precis som Huawei Mate 20 Pro. Om de senaste ryktena stämmer kommer årets Iphone låna flera funktioner från Android-lägret.

Sam Jadallah har arbetat både hos Microsoft och lett ett företag som tillverkar smarta lås. Nu har han börjat hos Apple, som också köpt ett företag som arbetar med röststyrning.

Apples uppdaterade version av Airpods kommer att finnas i svart, och massproduceras redan för lansering inom kort enligt källor i Asien.

Samsungs mobildivision hotas från två fronter, och onsdagens Unpacked måste leverera både en attraktiv premiumtelefon och en riktigt bra och prisvärd lur i mellanklassen.