Airpower uppges vara i produktion

Laddningsstationen Airpower är inte död, och kan börja säljas redan i februari enligt två källor från Apples leverantörskedja.

Apple missade att lansera laddningsstationen Airpower under 2018 som de första annonserat, men hoppet verkar inte vara ute för de som vill kunna ladda Iphone, Apple Watch och Airpods samtidigt.

Webbplatsen Chargerlab i Hongkong hänvisar nämligen till två separata källor inom Apples leverantörskedja som uppger att Airpower nu har börjat produceras. Säljstart ske enligt uppgift ske så tidigt som i februari.

Enligt den första källan är det Luxshare Precision som börjat tillverka laddningsstationen. De gör producerar också Airpods och USB-C till Lightning-kablar åt Apple, och ska enligt rapporten stå för lejonparten av Airpower-enheter. I ett andra Twitter-inlägg hänvisar Chargerlab till en annan källa som uppger att även Pegatron kommer att börja producera Airpower den 21 januari.

Kanske blir alltså den omdiskuterade, gåtfulla och efterlängtade laddningsstationen Airpower Apples första nya produkt under 2019. Vi håller tummarna och inväntar fler nyheter med spänning.

Läs mer:

Källa: Chargerlab

Kommentarer
31 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.