Airpower uppges vara i produktion

Laddningsstationen Airpower är inte död, och kan börja säljas redan i februari enligt två källor från Apples leverantörskedja.

Apple missade att lansera laddningsstationen Airpower under 2018 som de första annonserat, men hoppet verkar inte vara ute för de som vill kunna ladda Iphone, Apple Watch och Airpods samtidigt.

Webbplatsen Chargerlab i Hongkong hänvisar nämligen till två separata källor inom Apples leverantörskedja som uppger att Airpower nu har börjat produceras. Säljstart ske enligt uppgift ske så tidigt som i februari.

Enligt den första källan är det Luxshare Precision som börjat tillverka laddningsstationen. De gör producerar också Airpods och USB-C till Lightning-kablar åt Apple, och ska enligt rapporten stå för lejonparten av Airpower-enheter. I ett andra Twitter-inlägg hänvisar Chargerlab till en annan källa som uppger att även Pegatron kommer att börja producera Airpower den 21 januari.

Kanske blir alltså den omdiskuterade, gåtfulla och efterlängtade laddningsstationen Airpower Apples första nya produkt under 2019. Vi håller tummarna och inväntar fler nyheter med spänning.

Läs mer:

Källa: Chargerlab

Kommentarer
31 svar

Veckans avsnitt handlar om alla event som börjar fylla upp redaktionskalenderns första halvår. Bland andra Samsung, mässan MWC och Apple har nyheter på gång att dela med världen.

Youtube-fenomenet Marques Brownlee är lika avslappnat skärpt oavsett om han recenserar den senaste mobilen eller som här, pratar med Bill Gates.

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

Samsung flaggskepp Galaxy S10 Plus kommer får en särskild lyxvariant i begränsad upplaga, som kan kosta närmare 30 000 kronor.

Letar du dejt i helgen? Välj rätt app med hjälp av vår guide, där vi tipsar om tjänsterna du inte kan vara utan, och de du bör undvika!

Google vill bredda sig och förbereder en billigare variant av mobilen Pixel, som ska konkurrera med bland annat Iphone XR.