Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Så många Iphone-batterier bytte Apple förra året

Att Apple gav rabatt på batteribyte gjorde att hela 11 miljoner Iphone-användare slog till, jämfört med det normala 1-2 miljoner.

I slutet av 2017 fick Apple en hel del kritik efter att det framkommit att Iphone-telefoner med ett slitet batteri drar ner hastigheten på processorn. Detta görs för att telefonen inte ska stänga av sig, men gjorde många upprörda bland annat för att Apple inte kommunicerat funktionen tillräckligt tydligt.

Apple bad om ursäkt och lovade bättre funktioner i IOS för att övervaka batteriets prestanda. För att blidka arga användare erbjöd de också en kraftig rabatt för att byta batteriet i en Iphone. Istället för ungefär 800 kronor sänktes priset till 250 kronor under hela 2018.

Det billigare priset verkar föga förvånande ha fått många användare att byta batteri. Enligt John Gruber på Daring Fireball bytte Apple hela 11 miljoner Iphone-batterier under 2018, jämfört med andra år när siffran ligger på mellan 1 och 2 miljoner. Enligt Gruber ska detta ha framkommit under Tim Cooks personalmöte 3 januari.

Källa: Daring Fireball

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.