Apple släpper nytt puckelryggigt batterifodral

Det som många anser vara det fulaste batterifodralet i historien har kommit åter, nämligen Apple Smart Battery Case som nu finns tillgängligt för den senaste generationen Iphone-modeller.

Precis i slutet av förra året kom rykten att Apple förberedde en återkomst av det kontroversiella puckelryggade batterifodralet som först släpptes till Iphone 6S.

Nu finns fodralen tillgängliga i versioner för Iphone XS, Iphone XS Max och Iphone XR. De nya fodralen har en annorlunda design, men fortfarande med själva batteriet som en stor bula på baksidan. Färgalternativen som finns är svart eller vitt, och priset är 1 595 kronor.

En annan förändring jämfört med tidigare versioner är att fodralet nu har stöd för trådlös laddning genom Qi-standarden. Det går också att snabbladda fodralet med USB-PD-kompatibla laddare, alltså "USB Power Delivery".

Källa: Apple

Kommentarer
17 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.