Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Swedbank släpper egen app för mobila betalningar

Swedbank verkar inte ha någon brådska att ge stöd åt populära tjänster som Apple Pay. Nu släpper banken en egen app för mobila betalningar, endast för Android-mobiler.

Ända sedan Nordea fick stöd för Apple Pay för ett drygt år sedan har många undrat när fler banker ska anamma både den tjänsten och andra som Google Pay.

Swedbank är en av de banker som inte verkar känna något sug efter storbolagens betaltjänster, även om deras kunder efterfrågar det. Förutom stöd för Samsung Pay har banken inga nyheter att rapportera när det gäller tjänster som Apple Pay och Google Pay.

Nu släpper istället banken en egen mobil betalapp under namnet Swedbank Plånbok. Appen låter användare betala kontaktlöst med mobilen och verifiera köpet med kod eller fingeravtrycksläsare. Kraven är Bank ID för att logga in från början, att ett Mastercard kopplas till appen, och att det är en Android-mobil som används. Swedbank säger inget om huruvida en IOS-version av appen är på gång.

Vad säger ni Swedbank-kunder om detta, är detta en tillräckligt bra lösning för att sköta mobila betalningar?

Källa: Swedbank

Kommentarer
55 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.