Apple vill ha dina bästa Iphone-bilder

Apple vill ha dina bästa bilder tagna med Iphone, och en jury kommer att utse de vackraste som ska pryda Apples reklamaffischer.

Apple har i flera år kört sin reklamkampanj "Shot on Iphone" i olika omgångar, där användares bilder fotograferade med Iphone visas upp på reklambanners. Sedan 2017 finns också ett särskilt Instagram-konto för kampanjen.

Nu letar Apple efter fler vackra bilder, och uppmanar användare att skicka in sina bästa alster. Detta kan du göra antingen via Instagram och Twitter genom att tagga bilder med #shotoniphone, eller genom att skicka in en högupplöst bild till mailadressen shotoniphone@apple.com. Bildens filnamn måste då innehålla ditt namn och den telefonmodell som användes för att ta bilden enligt följande mönster

förnamn_efternamn_iphonemodell

Från de inskickade bidragen kommer Apple att välja ut tio stycken bilder, och dessa kommer att tryckas upp på enorma reklamtavlor i utvalda städer, samt i Apple-butiker och på Apples webbplats. De bästa bidragen kommer att utses av en jury, bestående av välkända fotografer som till exempel resefotografen Austin Mann och Pete Souza som tidigare varit fotograf i Vita Huset.

Bidrag tas emot fram till och med 7 februari, och deltagare måste vara över 18 år. Så kolla igenom din digitala kamerarulle och skicka in dina bästa bilder. Lägg också gärna dina bidrag i kommentarerna här nedan, så att vi andra också får se lite tjusiga foton.

Läs mer:

Källa: Apple

Kommentarer
12 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.