Apple vill ha dina bästa Iphone-bilder

Apple vill ha dina bästa bilder tagna med Iphone, och en jury kommer att utse de vackraste som ska pryda Apples reklamaffischer.

Apple har i flera år kört sin reklamkampanj "Shot on Iphone" i olika omgångar, där användares bilder fotograferade med Iphone visas upp på reklambanners. Sedan 2017 finns också ett särskilt Instagram-konto för kampanjen.

Nu letar Apple efter fler vackra bilder, och uppmanar användare att skicka in sina bästa alster. Detta kan du göra antingen via Instagram och Twitter genom att tagga bilder med #shotoniphone, eller genom att skicka in en högupplöst bild till mailadressen shotoniphone@apple.com. Bildens filnamn måste då innehålla ditt namn och den telefonmodell som användes för att ta bilden enligt följande mönster

förnamn_efternamn_iphonemodell

Från de inskickade bidragen kommer Apple att välja ut tio stycken bilder, och dessa kommer att tryckas upp på enorma reklamtavlor i utvalda städer, samt i Apple-butiker och på Apples webbplats. De bästa bidragen kommer att utses av en jury, bestående av välkända fotografer som till exempel resefotografen Austin Mann och Pete Souza som tidigare varit fotograf i Vita Huset.

Bidrag tas emot fram till och med 7 februari, och deltagare måste vara över 18 år. Så kolla igenom din digitala kamerarulle och skicka in dina bästa bilder. Lägg också gärna dina bidrag i kommentarerna här nedan, så att vi andra också får se lite tjusiga foton.

Läs mer:

Källa: Apple

Kommentarer
12 svar

Också podden den här veckan handlar om Samsung Unpacked. Ida och Andreas pratar om eventet, vad som lanserades och hur de hade det på sina respektive håll.

Med Samsungs storslagna Galaxy S10-lansering nyss avklarad tar veckans fredagsvideo en titt på reklamfilmerna för samtliga föregångare.

Razers första två telefoner har inte direkt rosat marknaden, och nu dyker det upp tecken på att företaget inte tänker fortsätta försöka.

Inför nästas veckas förväntade presentation bistår en Twitter-läcka med pressbilder på Nokias kommande flaggskeppstelefon.

Enligt uppgifter kan Apple släppa ett eget kreditkort tillsammans med Goldman Sachs. Kortet ska integreras med Apples Wallet-app och erbjuda funktioner för att hålla koll på hur mycket man spenderar.

Så här tre månader senare är det dags att spana in hur Ipad Pro har kommit till användning i praktiken och prata om batteritiden.