Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple vill ha dina bästa Iphone-bilder

Apple vill ha dina bästa bilder tagna med Iphone, och en jury kommer att utse de vackraste som ska pryda Apples reklamaffischer.

Apple har i flera år kört sin reklamkampanj "Shot on Iphone" i olika omgångar, där användares bilder fotograferade med Iphone visas upp på reklambanners. Sedan 2017 finns också ett särskilt Instagram-konto för kampanjen.

Nu letar Apple efter fler vackra bilder, och uppmanar användare att skicka in sina bästa alster. Detta kan du göra antingen via Instagram och Twitter genom att tagga bilder med #shotoniphone, eller genom att skicka in en högupplöst bild till mailadressen shotoniphone@apple.com. Bildens filnamn måste då innehålla ditt namn och den telefonmodell som användes för att ta bilden enligt följande mönster

förnamn_efternamn_iphonemodell

Från de inskickade bidragen kommer Apple att välja ut tio stycken bilder, och dessa kommer att tryckas upp på enorma reklamtavlor i utvalda städer, samt i Apple-butiker och på Apples webbplats. De bästa bidragen kommer att utses av en jury, bestående av välkända fotografer som till exempel resefotografen Austin Mann och Pete Souza som tidigare varit fotograf i Vita Huset.

Bidrag tas emot fram till och med 7 februari, och deltagare måste vara över 18 år. Så kolla igenom din digitala kamerarulle och skicka in dina bästa bilder. Lägg också gärna dina bidrag i kommentarerna här nedan, så att vi andra också får se lite tjusiga foton.

Läs mer:

Källa: Apple

Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.