Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Dags att åka till Mobile World Congress

En av årets höjdpunkter är nära – Mobile World Congress går snart av stapeln i Barcelona, och vi ska dit. Följ med Jakob och Andreas på äventyr bland mobiltillverkarna.

Ett av årets höjdpunkter för mobilentusiaster är snart här – Mobile World Congress, eller helt enkelt MWC, inleds måndagen den 25 februari. Men redan dagen innan börjar de stora tillverkarna hålla sina pressträffar, och självklart är era trofasta redaktörer på plats i Barcelona för att berätta för er om alla nyheter.

Andreas och Jakob blir det som åker i år, och de två stora trenderna på förhand verkar bli vikbara telefoner och snabb trådlös uppkoppling i form av 5G. Om detta är luftslott eller något som kan vara användbart på riktigt, det ska vi ta reda på! Självklart kommer det också bli nya flaggskeppsmobiler, skvaller från montrarna och bakom kulisserna-material. Vårt mål är helt enkelt att försöka förmedla en bit av stämningen i Barcelona till er här på 99.

Redan har vi bokat in träffar med spelare som Huawei, Samsung, Sony, Nokia och många fler. Men vi undrar också; vad vill ni att vi ska göra i Barcelona? Är det någon extra intressant monter vi ska leta oss fram till, någon fråga vi ska ställa eller någon ny pryl vi måste känna på? Skriv här i kommentarerna så ska vi göra vårt alla bästa för att uppfylla önskan!

Vad händer på MWC 2019?

Det som händer i Barcelona stannar inte i Barcelona, utan alla de mest intressanta nyheterna kommer vi givetvis att dela med oss av här på 99.se. Redan nu cirkulerar massor av rykten som tyder på att det kan bli en av de mest spännande mobilmässorna på länge!

Bland annat har det ryktats om nya mobilen Nokia 9 Pureview med hela fem sammankopplade kameror. Säkerligen kommer det också rymmas gott om nyheter kring smarta hemmet och prylar som kopplas samman med mobilen.

Läs mer:

Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.