Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

LG:s nya telefon använder skärmen som högtalare

LG:s nya flaggskepp G8 Thinq ska presenteras nästa vecka, och nu avslöjas att den använder läcker teknik som gör själva skärmen till en högtalare.

LG har kanske inte gjort något större väsen av sig med det senaste årets mobilsatsningar, men det är inte dags att räkna ut Sydkoreas näst största tillverkare ännu. Inför lanseringen av LG G8 Thinq har företaget avslöjat att mobilen kommer använda teknik som gör att bildskärmen kan användas för att förstärka högtalaren och ge en maffigare ljudupplevelse.

Helt ny är inte tanken, och exempelvis Xiaomi har experimenterat med konceptet i den första varianten av telefonen Mi Mix. Samsung visade också upp liknande teknologi i höstas, då under namnet SoD (Sound on Display). I korthet fungerar det så att bildskärmen vibrerar för att generera ljud, precis som membranet i en högtalare gör.

LG å sin sida kallar sin variant CSO, eller Crystal Sound OLED, och företagets högtalarpartner Meridian är också med på ett hörn. Även här genereras ljudet genom att bildskärmen agerar högtalarmembran och telefonens inre blir resonanslåda. Helt enkelt förvandlas själva telefonen till en enda högtalare.

CSO-tekniken, och LG G8 Thinq kommer att visas upp under mobilmässan MWC i Barcelona som inleds 25 februari. Lita på att 99 kommer att försöka testa ljudet i denna intressanta lur.

Läs mer:

Källa: LG

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.