Galaxy S10 läcker ut i norsk tv

Samsung skrattar nog inte åt denna senaste Norge-historian. Flaggskeppet Galaxy S10 ska lanseras imorgon, men norsk tv visade reklamfilmen redan nu.

Samsung har inte haft något vidare flyt med att hålla saker och ting hemliga inför lanseringen av det nya flaggskeppet Galaxy S10 imorgon. Läckorna har avlöst varandra de senaste veckorna, men frågan är om inte norska TV 2 nu levererar den sista spiken i kistan. Tv-kanalen råkade nämligen av misstag sända Samsungs nya reklamfilm för Galaxy S10.

Norske tv-tittaren Endre Loeset var snabb med fjärrkontrollen och lyckades spela in reklamfilmen, som bekräftar en hel del av det vi redan trott oss veta om den kommande mobilen. Bland annat får vi lära oss att telefonen har en ultrasonisk fingeravtrycksläsare under skärmen, en uppsättning med tre kameror på baksidan och stöd för utgående trådlös laddning. Det sistnämnda kan till exempel användas för att ladda upp hörlurarna Galaxy Buds, som också skymtar förbi i reklamfilmen.

Reklamfilmen upplyser oss också om att förhandsbeställningar av nya Galaxy S10 börjar omedelbart, och att ett par Galaxy Buds ingår för de som förbeställer fram till 7 mars. Det åtminstone i Norge, men det är väl ingen alltför vild gissning att detta kommer gälla även i Sverige.

Till den norska webbplatsen Tek.no vill norska Samsung inte kommentera sändningen. Även om morgondagens Unpacked-event nu fått sin stora telefon avslöjad med besked återstår flera andra saker som kan komma att visas upp; till exempel en vikbar telefon som kan kallas Samsung Fold och en superlyxig jubileumsutgåva av Galaxy S10 som går under namnet Beyond X.

Därtill finns möjlighet att träffa både Samsung och ett gäng glada Geeks-redaktörer imorgon kväll under vårt mingel-event i Stockholm. Vi ses där!

Läs mer:

Källa: Tek.no | The Verge

Kommentarer
8 svar

Videon visar hur telefonen i uppvikt form visar ett tydligt vertikalt veck i mitten av skärmen, precis som det skvallrades om under MWC.

Apple kan följa upp veckans lanseringar av Ipad och Imac med en ny Ipod Touch idag, enligt källor.

Efter en EU-dom med höga böter börjar Google snart att fråga EU-användare vilken webbläsare och sökmotor de vill använda.

Stadia heter Googles nya speltjänst, där spel strömmas från molnet genom en Chromecast till din tv. Tjänsten kommer i år till USA, Kanada och Europa.

Ica har en alldeles egen röstassistent vid namn Monica som via Google Home kan hjälpa dig med att skapa inköpslistor eller tipsa om vad du ska äta till middag. Så här funkar den.

Google uppges förbereda budget-varianter av Pixel 3 och Pixel 3 XL, med påfallande mycket funktionalitet bibehållen från de dyrare syskonen.