Galaxy S10 läcker ut i norsk tv

Samsung skrattar nog inte åt denna senaste Norge-historian. Flaggskeppet Galaxy S10 ska lanseras imorgon, men norsk tv visade reklamfilmen redan nu.

Samsung har inte haft något vidare flyt med att hålla saker och ting hemliga inför lanseringen av det nya flaggskeppet Galaxy S10 imorgon. Läckorna har avlöst varandra de senaste veckorna, men frågan är om inte norska TV 2 nu levererar den sista spiken i kistan. Tv-kanalen råkade nämligen av misstag sända Samsungs nya reklamfilm för Galaxy S10.

Norske tv-tittaren Endre Loeset var snabb med fjärrkontrollen och lyckades spela in reklamfilmen, som bekräftar en hel del av det vi redan trott oss veta om den kommande mobilen. Bland annat får vi lära oss att telefonen har en ultrasonisk fingeravtrycksläsare under skärmen, en uppsättning med tre kameror på baksidan och stöd för utgående trådlös laddning. Det sistnämnda kan till exempel användas för att ladda upp hörlurarna Galaxy Buds, som också skymtar förbi i reklamfilmen.

Reklamfilmen upplyser oss också om att förhandsbeställningar av nya Galaxy S10 börjar omedelbart, och att ett par Galaxy Buds ingår för de som förbeställer fram till 7 mars. Det åtminstone i Norge, men det är väl ingen alltför vild gissning att detta kommer gälla även i Sverige.

Till den norska webbplatsen Tek.no vill norska Samsung inte kommentera sändningen. Även om morgondagens Unpacked-event nu fått sin stora telefon avslöjad med besked återstår flera andra saker som kan komma att visas upp; till exempel en vikbar telefon som kan kallas Samsung Fold och en superlyxig jubileumsutgåva av Galaxy S10 som går under namnet Beyond X.

Därtill finns möjlighet att träffa både Samsung och ett gäng glada Geeks-redaktörer imorgon kväll under vårt mingel-event i Stockholm. Vi ses där!

Läs mer:

Källa: Tek.no | The Verge

Kommentarer
8 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.