Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Galaxy S10 läcker ut i norsk tv

Samsung skrattar nog inte åt denna senaste Norge-historian. Flaggskeppet Galaxy S10 ska lanseras imorgon, men norsk tv visade reklamfilmen redan nu.

Samsung har inte haft något vidare flyt med att hålla saker och ting hemliga inför lanseringen av det nya flaggskeppet Galaxy S10 imorgon. Läckorna har avlöst varandra de senaste veckorna, men frågan är om inte norska TV 2 nu levererar den sista spiken i kistan. Tv-kanalen råkade nämligen av misstag sända Samsungs nya reklamfilm för Galaxy S10.

Norske tv-tittaren Endre Loeset var snabb med fjärrkontrollen och lyckades spela in reklamfilmen, som bekräftar en hel del av det vi redan trott oss veta om den kommande mobilen. Bland annat får vi lära oss att telefonen har en ultrasonisk fingeravtrycksläsare under skärmen, en uppsättning med tre kameror på baksidan och stöd för utgående trådlös laddning. Det sistnämnda kan till exempel användas för att ladda upp hörlurarna Galaxy Buds, som också skymtar förbi i reklamfilmen.

Reklamfilmen upplyser oss också om att förhandsbeställningar av nya Galaxy S10 börjar omedelbart, och att ett par Galaxy Buds ingår för de som förbeställer fram till 7 mars. Det åtminstone i Norge, men det är väl ingen alltför vild gissning att detta kommer gälla även i Sverige.

Till den norska webbplatsen Tek.no vill norska Samsung inte kommentera sändningen. Även om morgondagens Unpacked-event nu fått sin stora telefon avslöjad med besked återstår flera andra saker som kan komma att visas upp; till exempel en vikbar telefon som kan kallas Samsung Fold och en superlyxig jubileumsutgåva av Galaxy S10 som går under namnet Beyond X.

Därtill finns möjlighet att träffa både Samsung och ett gäng glada Geeks-redaktörer imorgon kväll under vårt mingel-event i Stockholm. Vi ses där!

Läs mer:

Källa: Tek.no | The Verge

Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.