Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Huawei P30 och P30 Pro fastnar på bild

Huawei laddar för att lansera sina nya lyxiga mobiler P30 och P30 Pro, men redan nu har bilder läckt ut som visar upp telefonerna.

Huawei väntas lansera sina nya flaggskepp P30 och P30 Pro under ett pressevent i Paris den 26 mars. Redan nu verkar renderade produktbilder ha läckt ut, och publicerats på tyska webbplatsen Winfuture.

Förutsatt att bilderna stämmer överens med verkligheten kan vi vänta oss en design som i stort sett bärs med från förra årets mobiler P20 och P20 Pro. Skärmflärp verkar det bli även i år, men en betydligt mindre sådan. Pro-modellen får också en välvd bildskärm som löper över kanten på mobilen, liknande hur Samsung gör med sina Galaxy-mobiler. Borta är också platsen för fingeravtrycksläsare på nedersidan, och enligt uppgift har den trendriktigt flyttat in i skärmens nedre del.

När vi testade P20 Pro förra året var kameran en av de saker som imponerade, och detta verkar Huawei följa upp i år med en trippel-kamera på både P30 och P30 Pro. P20 Pro använde en huvudkamera på 40 megapixel tillsammans med en telekamera på 8 och en monokrom kamera på 20 megapixel. Vad varje sensor nu användas till vet vi inte, men åtminstone P30 Pro ryktas ha en kraftfull optisk zoom på 5x eller hela 10x.

Utseendemässigt verkar annars Huawei fortsätta på det inslagna spåret med baksida i läckra tonade färger. Den som gillar kulör lär alltså få sitt lystmäte stillat när telefonerna presenteras den 26:e. 99 kommer att vara på plats i Paris för lanseringen, och givetvis rapportera detaljerna.

Källa: Winfuture

Läs mer om Huawei:

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.