Billigare Pixel 3-telefoner på gång

Google uppges förbereda budget-varianter av Pixel 3 och Pixel 3 XL, med påfallande mycket funktionalitet bibehållen från de dyrare syskonen.

I höstas lanserade Google den tredje generationen av sina egna mobiltelefoner Pixel, lämpligt döpta till Pixel 3 och Pixel 3 XL. Det har utöver detta också ryktats om att Google förbereder billigare varianter av Pixel-telefonen, och nu kommer ytterligare uppgifter om detta från 9to5google.

Enligt rapporten kan de billigare modellerna få namnen Pixel 3a och Pixel 3a XL när de börjar säljas, och väntas få bildskärmar på 5,6 respektive 6 tum. Det är alltså något större än bildskärmen på Pixel 3 som är 5,5 tum, men något mindre än Pixel 3 XL som har 6,3 tum.

Telefonerna ska också få stöd för esim och 18 watt snabbladdning över USB-C, och med ett lagringsutrymme på 64 gigabyte. Även säkerhetskretsen Titan M ska finnas liksom funktionen Active Edge från Pixel 3, där du kan krama telefonen för att aktivera vissa funktioner.

Anmärkningsvärt nog uppges bildskärmen också vara OLED, så frågan är på vilket sätt detta blir budgetmodeller. Processorn är kanske ett område där Google snålat lite, för enligt rykten kan det blir antingen Snapdragon 670 eller Snapdragon 710 som driver härligheten.

När Pixel 3e och Pixel 3e XL ska börja säljas är än så länge okänt, liksom vilka marknader som får se telefonen.

Källa: 9to5google

Läs mer:

Kommentarer
1 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.