Missa inte Ida i Teknikhjälpen

På söndag drar Teknikhjälpen igång, den livesända episka finalen av En podd om teknik som efter 10 år beslutat sig för att sluta podda. Ida är en av gästerna som dyker upp under eftermiddagen för att prata om kroppsburen teknik.

Nu på söndag kl 12 drar En podd om teknik (tidigare Slashat), igång sin sista sändning som direktsänds med video. Efter tio år bakom mikrofonerna har det blivit dags att avrunda och det gör Jezper Söderlund, Johan Larsson och Magnus Jonasson med en maratonsändning de kallar för Teknikhjälpen.

Enligt det preliminära schemat kommer jag att vara med i sändningen med start strax efter 14:00 för att prata om kroppsburen teknik (wearables). Sändningen hittar du via Youtube här ovan, men kommer också att sändas via Facebook om du hellre tittar där.

Efteråt kommer EPOT-gänget att klippa upp sändningen i delar och lägga upp som avsnitt som kommer ut under våren i vad som blir den tredje och sista säsongen av En podd om teknik.

Om du vill skänka pengar till Teknikhjälpen

Har du en fråga till EPOT-gänget, något du vill kommentera, eller något du tycker att de ska ta upp (se ämnen nedan), så bifogar du din fråga/meddelande i Swish-texten. EPOT-bössan är redan öppen och kommer att hållas öppen fram till midsommar. Därefter redovisas de pengar som donerats i ett sammanfattande avsnitt som spelas in senare.

Ämnen det kommer att pratas om: datorer, smarta hem, wearables, sociala medier, podcast, foto, spel, machine learning och mycket mer.

Swisha din donation (och ev. fråga) redan nu till 123 288 23 55.

Visa mer
Kommentarer
7 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.