Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

HBO Nordic öppen för alla

Nu har HBO Nordic öppnat för alla som vill. Tjänsten låter användare se filmer och tv-serier via dator, surfplatta, mobil eller en smart tv. Nytt material visas så snart som ett dygn efter sändning i USA.

#HBO Nordic sköt upp sin lansering i Sverige och hamnade något i skuggan av #Netflix lansering. När tjänsten väl drog igång i december 2012 lanserades den enbart för Telias IPTV-kunder och till kunder som köpt en tv från Samsung.

Men igår öppnade HBO Nordic för alla, berättade företaget på sin Facebook-sida. Det går att se HBO:s filmer och tv-serier på allt från Mac till Iphone, men tyvärr finns inget stöd för Airplay för IOS-enheter än. Gillar man 5.1-ljud får man också vänta lite till, det fungerar enbart på smarta tv-apparater från Samsung. Mac-användare behöver installera Flash och Widewine, ett DRM-skydd. Apple TV-ägare utanför USA får vänta ytterligare, men tjänsten ska dyka upp även där i framtiden.

Tjänsten har två abonnemangsformer. Det finns ett abonnemang som löper under 12 månader som kostar 79 kronor i månaden och ett utan bindningstid som då kostar 129 kronor. Någon gratis period för att pröva tjänsten erbjuds inte.

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.