Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple: "Bara nio kunder har klagat på böjda telefoner"

Apple har gjort ett uttalande angående att Iphone 6 Plus kan böjas. Enligt Apple är det extremt ovanligt, och ska normalt inte hända under vanlig användning.

Under veckan har det kommit rapporter från nyblivna Iphone-ägare om att den större modellen, Iphone 6 Plus, lätt böjs under vardaglig användning. Bland annat har flera användare publicerat bilder på Twitter som föreställer böjda enheter.

Nu har Apple gjort ett uttalande angående böjda telefoner där de uppger att det inte är något stort problem, rapporterar Wall Street Journal. Enligt Apple har endast nio kunder kontaktat Apple angående att deras Iphone 6 Plus har böjts. Apple uppger också att telefonerna har gått igenom rigorösa tålighetstester och har konstruerats för att vara både vackra och tåliga. Apple säger bland annat i sitt uttalande till Financial Times (kräver inloggning):

"Iphone 6 och Iphone 6 Plus möter eller överträffar alla våra höga kvalitetskontroller för att tåla dagligt användande i verkliga livet. Under normal användning är det extremt ovanligt att en Iphone böjs, och under de första sex dagarna av försäljning har totalt nio kunder kontaktat Apple angående en böjd Iphone 6 Plus. Som med alla Apple-produkter, om du har några frågor kan du kontakta Apple."

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
33 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.