Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ipad Mini 4 kan få Split View

Bilder i OS X El Capitan tyder på att nästa Ipad Mini kan få stöd för funktionen Split View som visar två appar sida vid sida.

När Apple presenterade IOS 9 under årets WWDC förhandsvisades bland annat den nya funktionen Split View, som låter två appar ligga sida vid sida på skärmen. Split View fungerar dock bara på Ipad Air 2 med dess kraftulla A8X-processor, och inte på äldre enheter.

Nu ser det dock ut som att funktionen kan komma också till Ipad Mini. Det är utvecklaren Hamza Sood som hittat ledtrådar i en fil i OS X El Capitan, nämligen en bild som visar Split View på en Ipad Mini-liknande enhet. Ett utvecklingsverktyg i El Capitan för att testa respons på olika webbdesign låter också utvecklare simulera Split View på en enhet som anges vara Ipad Mini 3. Detta rapporterar 9to5mac.

Ipad Mini 3 har inte stöd för Split View, vilket föranleder spekulationen att det handlar om den kommande uppdatering som går under namnet #Ipad Mini 4. Dagens upplaga av Ipad Mini har en A7-processor, men nästa uppdatering har tidigare ryktats få en A8-processor av något slag.

Nya Ipad-enheter kan komma att visas upp så tidigt som på Apples pressevenemang den 9 september.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.