Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Pay kan lanseras i fler länder i år

Ett dokument från Mastercard tyder på att Apple Pay lanseras i flera länder innan årets slut.

Apples mobila betaltjänst #Apple Pay finns för närvarande i ett fåtal länder, Sverige inte inkluderat. Enligt ett dokument från kortjätten Mastercard kan tjänsten lanseras i ytterligare länder innan året är slut, rapporterar 9to5mac.

Tidigare uppgifter tyder på att Apple Pay är på gång i Frankrike, men dokumentet som 9to5mac fått tag på listar också Brasilien, Hongkong, Japan och Singapore.

Apple själva har tidigare sagt att Apple Pay kommer till Hongkong, Singapore och Spanien, men gav då inga närmare detaljer.

9to5mac noterar att källan som skickat in det här dokumentet till dem är en tidigare oprövad källa och att de inte kan verifiera innehållet, men att det i alla fall tyder på att Apple Pay kommer till de länder Apple nämnt tidigare och ytterligare några under året. Om uppgifterna stämmer kommer Apple Pay vid slutet av 2016 att finnas i ungefär dubbelt så många länder som nu.

Mastercard-dokumentet nämner också #Samsung Pay och de uppgifterna har bekräftats av Samsung, senast vid lanseringen av de nya flaggskeppsmobilerna Galaxy S7 och S7 Edge i Barcelona.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.