Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Yahoo vill sälja sig

IT-jätten Yahoo ber eventuella intressenter att lägga bud innan 11 april för att köpa hela eller delar av verksamheten.

Yahoo är i kris, och försöken av företagets vd Marissa Mayer att vända trenden har inte lyckats. I februari meddelade företaget att 1 600 anställda skulle behöva sägas upp, och kort efteråt stängdes Yahoos avdelning för produktion av tv-serier.

Nu verkar hela bolaget vara till salu. I ett brev uppmanar nu Yahoo potentiella köpare att lägga sina bud inför ett eventuellt köp innan den 11 april. Detta rapporterar The Wall Street Journal som hänvisar till källor insatta i frågan.

Intressenterna har också uppmanat att redovisa detaljer kring hur de ska finansiera ett köp, och andra krav eller förutsättningar som kan vara avgörande för att en affär ska bli av. Allt som allt uppges runt 40 olika aktörer ha kontaktats.

En eventuell affär skulle kunna innefatta endast Yahoos kärnverksamhet i form av webbtjänster, delar av dem, eller bolagets del av kinesiska Alibaba Group. Yahoo äger dessutom en del av det fristående bolaget Yahoo Japan.

Bland potentiella köpare nämns bland annat Verizon och Time Inc. En annan intressent som nämnts är Microsoft, som redan 2008 gav ett bud på Yahoo, vilket dock avvisades då.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.