Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

poddradio

Avsnitt #136: Nästa Steve Jobs

I den här veckans podd funderar Ida och Jakob på om Apple behöver en ny Steve Jobs och vem det då skulle kunna vara.

Lördagar är podd-dagar och här kommer ett nyinspelat avsnitt av 99mac:s #poddradio bara för er. Vi har fått in ett ämnesförslag från en lyssnare som vi tar oss an med stor iver:

Mac-användare sedan 2009 undrar om vi har en ny Steve Jobs på väg? Företaget ruttnar mer och mer i mina ögon. Så en efterföljare känns mer välkommen än någonsin! Vad tror ni? Vore kul att höra er spekulera och diskutera över rådande gubbar/kvinnor? För det är ett mansträsk?

Apples nuvarande vd heter Tim Cook och tog över rollen från Steve Jobs när han sjukskrev sig år 2009. Hur är han jämfört med Jobs? Finns det någon annan som vore bättre lämpad att leda Apple mot nya innovationer? Ida och Jakob funderar högt i vår temporära studio.

Trevlig helg!

Avsnitt: Nästa Steve Jobs

Längd 37:03, filstorlek 24,49 MB

99:s poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Läs mer:
Apples Numbers (Bob Lefsetz)
25 people who will be "The Next Steve Jobs"

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.