Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Galaxy S8 får endast välvd skärm

Nästa Samsung Galaxy-telefon ryktas fokusera helt på välvda skärmar.

Det cirkulerar många rykten kring Samsungs kommande telefon #Galaxy S8, som sig bör när det gäller en flaggskeppsmodell. Hittills spås S8 bli utrustad med dubbla kameralinser och en 3D Touch-liknande skärmfunktion, och just skärmen påstås täcka 90 procent av framsidans yta. Telefonen ska komma i två olika storlekar och hörlurskontakten ska bort.

Det senaste ryktet för #Samsung Galaxy S8 påstår att den endast utrustas med välvda skärmar. Tidigare har Galaxy S6 och Galaxy S7 lanserats i en platt skärmvariant och en välvd Egde-modell. Nu rapporterar Wccftech att koreansk media uppmärksammat ett nytt rykte om den kommande Galaxy-telefonen. Choo Dae-young från Korea Institute for Industrial Economics and Trade menar att S8 endast inte får någon platt modell. Mobilen kommer dock fortfarande lanseras i två storlekar, en på 5,7 tum och en på 6,2 tum.

Tidigare under hösten florerande även ett rykte om att nästa Iphone ska utrustas med en välvd skärm.

Vad tycker du om en välvd skärm?

Kommentarer
19 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.